Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η κραυγή πόνου της μητέρας του αδικοχαμένου Μανώλη.«Έσφαξαν το παιδί μου, γιατί;»


«Έσφαξαν το παιδί μου!». Οι κραυγές πόνου της μητέρας του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη σπαράζουν την καρδιά όλων των Ελλήνων. Η χαροκαμένη μάνα δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως τον σπλάχνο της κατακρεουργήθηκε προκειμένου κάποιοι να του κλέψουν την κάμερα που κουβαλούσε για να απαθανατίσει το γεγονός της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Όταν έμαθε τα μαύρα μαντάτα ήταν στην Κύθνο όπου ζει μόνιμα. Περίμενε τηλέφωνο από το γιο της για να της πει τα χαρμόσυνα νέα για τον ερχομό της εγγονής της. Ποτέ δεν περίμενε ότι αντί για αυτό θα μάθαινε πως κάποιοι μαχαίρωσαν πισώπλατα μέχρι θανάτου το γιο της. «Θα ανέβω στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα δω… Πάει το παιδάκι μου. Μου το σφάξανε» λέει η μητέρα του στην Εσπρέσσο και απορεί «γιατί τον σκότωσαν».

Το μαύρο πέπλο του πένθους σκέπασε την Κύθνο που από χτες κλαίει για τον άδικο χαμό του 44χρονου. Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον πάντα γελαστό Μανώλη, ο οποίος μεγάλωσε στο νησί και έφυγε με σκοπό να σπουδάσει και να κατακτήσει την επιτυχία. Χθες θα γινόταν πατέρας για τέταρτη φορά. 

Ήταν παντρεμένος δύο φορές και από τον πρώτο του γάμο είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Σιμόνα, η οποία τον αντίκρισε νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος, είχαν αποκτήσει πριν από περίπου ένα χρόνο ένα μωράκι και χτες ετοιμάζονταν να φέρουν στη ζωή το δεύτερο καρπό του έρωτά τους. 

Όμως χτες το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια. Δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά του το νεογέννητο κοριτσάκι του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive