Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΤΩΡΑ ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ! Απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για εγγύηση 1 εκατ.

Προφυλακίστηκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν
Απορρίφθηκε πριν από μερικά λεπτά το αίτημα της υπεράσπισης του Ντομινίκ Στρος-Καν για εγγύηση ενός εκατ. δολαρίου, καθώς η δικαστής της έδρας δέχτηκε τελικά το αίτημα του εισαγγελέα και όχι της υπεράσπισης του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελία της Νέας Υόρκης ζήτησε την κράτησή του με την αιτιολογία ότι σε περίπτωση που ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου διαφύγει στη Γαλλία, τότε οι αμερικανικές αρχές δε θα έχουν καμία δικαιοδοσία να του ζητήσουν να επιστρέψει.


Παράλληλα, υποστήριξαν ότι ερευνούν και άλλη παρόμοια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ υποστήριξαν ότι τα πρώτα στοιχεία επαληθεύουν τους ισχυρισμούς της 32χρονης καμαριέρας.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 20 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν διεθνή πρακτορεία, η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο γύρω στο μεσημέρι, ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν έκανε τις διατυπώσεις για να αφήσει το δωμάτιό του στο Sofitel γύρω στις 12:30, δηλώνει ξενοδοχειακή πηγή.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ολοκλήρωσε το Σάββατο τις απαιτούμενες διατυπώσεις για να αφήσει το δωμάτιό του στο Sofitel της Νέας Υόρκης μεταξύ 12:28 και 12:38 τοπική ώρα, και η καμαριέρα που τον κατηγορεί μπήκε στο δωμάτιο γύρω στο μεσημέρι, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή του ξενοδοχειακού ομίλου Accor.

«Η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο γύρω στο μεσημέρι. Και εκείνος έκανε τις διατυπώσεις στη ρεσεψιόν μεταξύ 12:28 και 12:38», δήλωσε η πηγή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη.

Ο όμιλος Accor, στον οποίο ανήκει το Sofitel, έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), είχε ανακοινώσει την αναχώρησή του στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει εάν ήταν τακτικός πελάτης του ξενοδοχείου, ούτε για πόσο χρονικό διάστημα αναμενόταν να παραμείνει εκεί.

Μια πηγή του ομίλου, δήλωσε ότι μόλις οι διατυπώσεις εξόδου ολοκληρώθηκαν, ήταν αδύνατο να επιστρέψει στο δωμάτιο, καθώς η κάρτα πρόσβασης είχε απομαγνητιστεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε μείνει έξι φορές σε δεκαοχτώ μήνες στο ξενοδοχείο αυτό της Νέας Υόρκης, καθώς και πέντε φορές το 2010. Ήταν η πρώτη του παραμονή στο ξενοδοχείο φέτος.

Αρχικά, δεν προβλεπόταν να μείνει σε αυτή τη σουίτα, αλλά τελικά έμεινε σε αυτήν, που ήταν πολύ υψηλότερου επιπέδου, επειδή δεν ήταν κατειλημμένη, διευκρίνισε η πηγή.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν «δεν ήταν τακτικός πελάτης αυτής της σουίτας», ούτε όμως και η καμαριέρα τακτοποιούσε το εσωτερικό της συχνά, πρόσθεσε.

Η εσωτερική διαμόρφωση της σουίτας 2806, στην οποία έμεινε ο DSK, «δεν είναι πολύ πρακτική» και μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι «δεν ακούγεται καθόλου μια υπάλληλος που εισέρχεται στο δωμάτιο», δήλωσε από την πλευρά του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πολ Ντιμπρίλ, συνιδρυτής του Accor.

«Το μπάνιο βρίσκεται στο βάθος της σουίτας, μετά από μια γωνία των τοίχων», δήλωσε ο κ. Ντιμπρίλ που έχει μείνει πολλές φορές στην σουίτα αυτή.
Η ίδια ξενοδοχειακή πηγή προσέθεσε ότι το ποσό που κατέβαλε ο Στρος-Καν για την παραμονή του στη σουίτα 2806 ήταν 525 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive