Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Επικίνδυνη πρόκληση κατά της Ελλάδος, η διακήρυξη «απελευθερωτικού αγώνος», από τους Αλβανοτσάμηδες! Έχουν κρύψει οπλισμό στη Δυτική Ελλάδα;


www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Επίκαιρη ερώτηση Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Κ. Βελόπουλου προς Υπουργό Προστασίας Πολίτη και Υπ. Εσωτερικών
Αρ. Πρωτ: 12663
Όπως αναγράφεται σε δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου, οι ακραίοι αλβανοτσάμικοι κύκλοι, προχώρησαν σε επίσημη διακήρυξη της προθέσεως επιστροφής τους (!) στην Ήπειρο, «εν όπλοις», συγχρόνως με τις πολυδιαφημισμένες τους ενέργειες (πέραν της Αλβανίας και σε Σκόπια και Κόσσοβο) για τη δημιουργία της «μεγάλης Αλβανίας», ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύματα ελληνικού τύπου, που επικαλούνται πληροφορίες των κρατικών αρχών, κάνουν λόγο, για πολλές αποθήκες αλβανικού οπλισμού, σε κρύπτες της Δυτικής Ελλάδος, που έχουν τοποθετήσει Αλβανοί εξτρεμιστές, του επικίνδυνου «UCC”!
Μάλιστα τονίζεται ότι στη μαύρη αγορά της χώρας μας, «κυκλοφορούν», άνω των 10.000 αυτόματων «Καλάσνικοφ» πέραν των άλλων τύπων (Μακάροφ και Τόκαρεφ), αλλά και των χειροβομβίδων και διαφόρων πυρομαχικών!
Read more..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive