Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η Ελλαδα του γελοιου και της δειλιας..Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"


1. Το γελοιον..Θανου η «προδομενη»

«Αν είχα την ευκαιρία για μια δεύτερη ζωή τον ίδιο δρόμο θα διάλεγα και ας ήξερα ότι στο τέλος θα με προδώσουν. Στις 12 Αυγούστου δεν πρόδωσαν μόνο εμένα αλλά όλη τη χώρα. Δεν στέρησαν μόνο από εμένα αλλά από όλη τη χώρα ένα μετάλλιο».

Εδηλωσε με θρασος 1000 πιθηκων και ενος Πάππα, η κα Θανου ( η «προδομενη») την 8η φορα, μετα από 7 αναβολες στο Α’ Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών , οπου συνεχίζεται η δίκη Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου και των επτά γιατρών του ΚΑΤ για το τροχαίο «ατύχημα» που είχαν οι δύο πρώτοι με τη μηχανή του προπονητή τους, μία μέρα πριν από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.


Υπενθυμίζεται ότι οι 12 ( δηλαδη οι 7 γιατροι, ο ιδυο «χρυσοι» αθλητες ο «επιχρυσος»προπονητης εριτιμος Τζεκος, αλλα και οι δυο «αυτοπτες « μαρτυρες του τροχαιου)κατηγορούνται για «ψευδορκία και ψευδή αναφορά στις Αρχές», ενώ ο τότε προπονητής Χρ.
Τζέκος διώκεται και για «προμήθεια, εισαγωγή και κατοχή απαγορευμένων ουσιών». Οι οι δύο μάρτυρες που κατέθεσαν ως αυτόπτες κατηγορούνται για ψευδορκία. Οι επτά γιατροί του ΚΑΤ αντιμετωπίζουν την κατηγορία της «παράβασης καθήκοντος και ψευδούς βεβαίωσης», ενώ τρεις από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για ψευδή βεβαίωση. Διοτι ι στην πρώτη ανακοίνωση του ΚΑΤ (Παρασκευή 13 Αυγούστου 2004), την οποία υπέγραφε ο τότε διοικητής του νοσοκομείου, γινόταν λόγος για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις του Κεντέρη και θλαστικά τραύματα της Θάνου, κάτι που δεν επιβεβαίωσε την άλλη ημέρα ο ιατροδικαστής κ. Φίλιππος Κουτσάφτης.

Δηλαδη η Κα Θανου και ο Κος Κεντερης ενώ διεσυραν και γελοιοποιησαν διεθνως την Ελλαδα διοργανωτρια των Ολυμπιακων αγωνων με το «ολυμπιακο» ψευδος περι «τροχαιου» μαιμου, ώστε να αποφυγουν τον ελεγχο για χρησι αναβολικων , δεν βρηκαν ποτε την γενναιοτητα των αγωνιστων -αθλητων να ζητησουν συγνωμη από την Ελλαδα για την τρισελεινη τρισαθλια εμετικη γελοια συμπεριφορα των. Αλλα μονο περισσιο «ολυμπιακο»θρασος να κομπαζουν, να αυτοεπαιρονται αλλα και να κατηγορουν τους κατηγορους τους γιατι εφεραν στην επιφανεια την γελοιοτητα και την χυδαιοτητα αυτων των φανταστικων ( στην κυριολεξια) αθλητων

Θα μπορουσαν να διδαχθουν από την συμπεριφορα της Μαριον Τζόουνς, η οποια τρις ολυμπιονικης ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον αθλητισμό λίγο μετά την παραδοχή της σε δικαστήριο ότι είπε ψέματα στους ομοσπονδιακούς ανακριτές για τη χρήση αναβολικών.»"Λόγω των πράξεών μου αποχωρώ από το στίβο που αγάπησα τόσο πολύ", δήλωσε η Τζόουνς έξω από δικαστήριο, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της.’’(Ναυτεμπορικη 6/10/2007).


Ενώ στις 11 Ιανουαριου 2008 ( οχι τοσο μακρυα απο σημερα ωστε να το εχουμε ξεχασει) επιβλήθηκε στη Μάριον Τζόουνς Ποινή φυλάκισεως έξι μηνών από την Αμερικανική Δικαιοσύνη για ψευδή κατάθεση στις αρχές. Ετσι ,αφού παραδέχτηκε τις ψεύτικες καταθέσεις που έδωσε, όσες φορές της ζητήθηκε από Αμερικανούς δικαστικούς λειτουργούς, η Τζόουνς παραχώρησε τα μετάλλια της στην Αμερικανική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ. Και ησαν τα πεντε μεταλλια που η 32 ετων Αμερικανιδα αθλητρια ειχε κατακτησει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, τα οποία υποχρεώθηκε να επιστρέψει στη ΔΟΕ.

2. Η δειλια ..Η σιωπη της ανανδριας

Αντι να κρυβεται ο περιλαμπρος και μεγας ανηρ Καραμανλης ανηψιος, θα ειχε δικαιωθει στα ματια του λαου ως ανδρειος ηγετης, αν τολμουσε ευθαρσως να ομολογηση την αληθεια..

- Οτι δηλαδη, προχωρησε σε εκλογες προκειμενου να εφαρμοση μετρα πολύ αυστηροτερα από εκεινα που αναγκασθηκε η χωρα να δηλωση οτι λαμβανη με το μνημονιο.

- Ότι τα μετρα αυτά δεν μπορουσε να τα εφαρμοση κυβερνησι «δεξιας»( αν ηταν ποτε δεξιος ο Κος Καραμανλης και ο ο Κος Σαμαρας μαζι) διοτι το συνδικαλιστικο πεζοδρομιακο καθεστως , τα εκνομα κομματα της αριστερας και οι φιλοι τους τα αδελφια τους οι μεταναστες θα τα εκαναν γιαλια καρφια..Ενω τα αριστεροκρατουμενα Μεσα Εξαχρειωσεως θα συντονιζαν την καταστροφη..

- Ότι αυτό που απετυχε σημερα δεν είναι το μνημονιο. Αλλα η μη τηρησι του μνημονιου και τα φορμπηχτικα μετρα που σκοπο εχουν να διασωσουν το κηφηναριο του Δημοσιου και να καταστρεψουν τον ιδιωτικο τομεα ή ότι απεμεινε από αυτόν.

Τελος ότι καταλαβε κυβερνωντας τον τοπο ο κος Καραμανλης το ανηψουδι, κατι που θα ειχε καταλαβη ενωριτερα αν ειχε εργασθη και ειχε ποτε εξασκησει επαγγελμα εστω και στην λαχαναγορα.

Ότι δηλαδη τα χρηματα, την παραγωγη, την οικονομια, τα εσοδα δημιουργει και στηριζει η ιδιωτικη οικονομια.Ενω το δημοσιο συντηρειται και συντηρει τις οποιες «υπηρεσιες» προσφερει, από τον ιδιωτικο τομεα.

Εμεις εδω στο Ελλαντα θελουμε ,

Οι κηφηνες να σκοτωνουν κάθε μερα τις μελισσες και για το μελι δεν μας νοιαζει καποιο κοροιδο θα βρεθη να το δανειζη…

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive