Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Οι εκλογές ξεκινούν από τη… Β’ Αθηνών !

Η διάψευση της εκλογολογίας από το Μέγαρο Μαξίμου και τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται ουσιαστικά να «φουντώσει» τα σχετικά σενάρια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οεπικοινωνιακός μηχανισμός του Μεγάρου Μαξίμου έχει αρχίσει να λειτουργεί με εμφαντικά αυξανόμενους ρυθμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Statesmen», στη χθεσινή σύσκεψη του Πολιτικού Σχεδιασμού, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, αποτιμήθηκε ως εξαιρετικά θετικός ο χειρισμός της υπόθεσης κατάληψης της Νομικής από λαθρομετανάστες, και επισημάνθηκε ότι «δεν πρέπει να χαθεί» το momentum για λογαριασμό της Κυβέρνησης.
Στο πλαίσιο αυτό, και με δεδομένη την εκλογική στόχευση του ΠΑΣΟΚ, το επόμενο διάστημα ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινάει περιοδείες ανά την Ελλάδα, προκειμένου να αυξήσει τη συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος, να τονώσει το φρόνημα των οπαδών του Κινήματος, και να στείλει το μήνυμα του εθνικού ηγέτη ο οποίος έχει πολιτική αυτοπεποίθηση, στο δρόμο προς τις κάλπες.
Στον σχεδιασμό των περιοδειών του Γιώργου Παπανδρέου, κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει η Β’ Αθηνών, όπου και αναμένεται να δοθεί, όπως σε κάθε σχεδόν εκλογική αναμέτρηση, η «μητέρα των μαχών». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, και ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη της Ευρώπης, στην καρδιά του λεκανοπεδίου της Αττικής, όπου και κατοικεί συνολικά σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας.
Στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν ότι από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ θα ανακτήσει τον ψυχικό δεσμό του με κοινωνικές, λαϊκές μάζες, οι οποίες κατεξοχήν το ακολουθούν και το στηρίζουν, το εκλογικό κλίμα θα διαμορφωθεί υπέρ του, και θα λειτουργήσει ως ντόμινο για όλο το λεκανοπέδιο.
Εκτός από την Αττική, οι περιοδείες του Γιώργου Παπανδρέου θα επικεντρωθούν και σε περιφέρειες-στόχους, όπως τα νησιά, την Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα, και τη Θεσσαλία. Παράλληλα, ήδη το Μέγαρο Μαξίμου έχει παραγγείλει θεματικές δημοσκοπήσεις, προκειμένου να έχει εγκαίρως μια σαφή εικόνα για τις τάσεις του εκλογικού σώματος, αλλά και για τα θέματα-αιχμής, που θα κυριαρχήσουν στην εκλογική ατζέντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive