Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο σκηνοθέτης: Φώναζαν "εδώ είναι λιμάνι" και πήγαν να κάψουν το θέατρο! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

- Σκηνές σοκ περιγράφει o Κωστής Καπελωνης από τη ΓΑΔΑ όπου κατέθεσε
- Πέταξαν φωτοβολίδα στη σκηνή - "Αυτά γίνονταν μόνο στη χιτλερική Γερμανία" μας λέει
- Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται ο υπάλληλος, που ξυλοκοπήθηκε από τους χούλιγκαν
- "Θα συνεχίσουμε την παράσταση" λέει και καλεί τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να δει το έργο


Ο Κωστής Καπελώνης αναφέρει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και φαίνεται ότι ήταν ένα πολύ οργανωμενο “ντου” στο Θέατρο Τέχνης. “Ήταν 25 με 30 άτομα. Έσπασαν τις γυάλινες προθήκες της εισόδου και μετά μπήκαν στο θέατρο. Πέταξαν ό,τι βρήκαν στο φουγιέ καθώς και έπιπλα” λέει.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει “ανέβηκαν στη σκηνή και πέταξανφωτοβολίδα” η οποία έβαλε φωτιά. Οι άνθρωποι του θεάτρουέσβησαν την πυρκαγιά με πυροσβεστήρα μόνοι τους μπροστά στα μάτια των έντρομων θεατών. Ο κ. Καπελώνης αναφέρει επίσης ότι το μένος των χούλιγκαν ήταν τέτοιο που κατέβασαν την ταμπέλα και τη χαράκωσαν.

Οι οπαδοί που εξοργίστηκαν από τον τίτλου του έργου “Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ”, βρήκαν πρώτα μπροστά τους τον υπάλληλο του θεάτρου που εκτελούσε χρέη ταξιθέτη. Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα. Όπως λέει ο κ. Καπελώνης, ο άνθρωπος έχει υποστεί σοκ και έχει ζαλάδες. Έχει βγει ωστόσο από το νοσοκομείο.

Ένας θεατής τραυματίστηκε από θραύσμα τζαμιού.



“Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα θέατρο σαν το δικό μας, με τέτοιες σχέσεις με την κοινωνία και τέτοιο παρελθόν. Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία. Αυτά γίνονταν μόνο στη χιτλερική Γερμανία όπου έκαιγαν βιβλία και από φανατικούς μουσουλμάνους”.

Ο σκηνοθέτης προσθέτει ότι το έργο καμία απολύτως σχέση δεν έχει με ποδόσφαιρο. Το θέμα του είναι κοινωνικό και περιγράφει το ταξίδι δύο κοριτσιών από την βόρεια Ελλάδα προς την Αθήνα.

“Θα συνεχίσουμε την παράσταση, δεν πρέπει να σταματάμε σε τέτοια πράγματα” λέει ο κ. Καπελώνης προσθέτοντας ότι αν ξαναγίνουν επεισόδια περιμένει από την αστυνομία να τους προστατεύσει.

Για τους δράστες αναφέρει ότι φαίνεται πως ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, γιατί – όπως αναφέρει - “κάτι έλεγαν για πειραιά”, και “εδώ είναι λιμάνι” ενώ φώναζαν συνθήματα εναντίον του ΠΑΟΚ. “Ας έρθει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να δει την παράσταση” καταλήγει ο κ.Καπελώνης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι ποδοσφαιρό το θέμα της, πράγμα που μάλλον είναι ... ψιλά γράμματα.

Ο σκηνοθέτης μίλησε στο Newsit από τη ΓΑΔΑ όπου κατέθεσε για τα χθεσινά επεισόδια. Σημειωτέον δεν έγινε ούτε μία σύλληψη από την αστυνομία.






Διαβάστε ακόμη:

Μολότοφ και άγριο ξύλο σε παράσταση για τον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive