Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 32 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Θέμα: Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών για τον συνδυασμό «Αττική Οδός»

Με το πέρας των Περιφερειακών Εκλογών και ενώ έχει μεσολαβήσει ήδη ένα εύλογο χρονικό διάστημα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Κεντρικού Τομέα Αττικής του συνδυασμού «Αττική Οδός». Συγκεκριμένα υποψήφιοι οι όποιοι εδώ και πολλές ημέρες έχουν απευθυνθεί στο Πρωτοδικείο για να ενημερωθούν για τους σταυρούς τους οποίους έλαβαν, οι αρμόδιοι υπάλληλοι είτε δεν τους έδιναν καμία απάντηση, είτε τους έδιναν ασαφή αποτελέσματα. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα τα οποία τους ανακοίνωναν τους έλεγαν ότι είτε είναι στο 30% των ψηφοδελτίων, είτε στο 70%, ενώ σε άλλους έλεγαν ότι είναι τα τελικά αποτελέσματα. Επιπλέον παρατηρήθηκε μεγάλο ποσοστό άκυρων ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου συνδυασμού, γεγονός το οποίο δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς.

Συνεπώς ερωτάσθε,

Α) Ποιο είναι το συνολικό ποσοστό άκυρων ψηφοδελτίων που αναλογούν στον συνδυασμό «Αττική Οδός» ανά αντιπεριφέρεια;

Β) Για ποιον λόγο οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου δεν ανακοινώνουν στο διαδίκτυο την σταυροδοσία των υποψηφίων , και επικρατεί αυτή η απαράδεκτη σύγχυση και παραπληροφόρηση;

Επιπλέον παρακαλούμε όπως μας χορηγηθούν τα κάτωθι έγγραφα:

Η πλήρης σταυροδοσία, επί του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων, των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του κεντρικού τομέα Αττικής του συνδυασμού «Αττική Οδός».

Αθήνα 10.10.2010
Οι ερωτώντες Βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive