Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Νεο CD “Αχ Βαχ, με έκαψες Βαρβάρα!” Καλή επιτυχία βρε φίλε

Έτσι ονομάζεται το cd single του λαϊκού – και όχι μόνο- τραγουδοποιού Σοπιλίδη Θωμά.

Αχ βαχ”, για να εκφράσει το λαϊκό παράπονο, και “με έκαψες Βαρβάρα” γιατί μια “Βαρβάρα” έχουμε λίγο πολύ όλοι στη ζωή μας, από γυναίκα μέχρι εφορία!

Τα τραγούδια του cd, πέντε σε αριθμό, τρία λαϊκά, μια μπαλάντα και η ..Βαρβάρα, έχουν αγαπηθεί από το κοινό και τους μουσικούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, μιας και τα έχουν εντάξει στις εκπομπές τους, και στο εξωτερικό ακόμη, μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του τραγουδοποιού που μεταδίδονται ζωντανά σε όλο το κόσμο μέσω του ιστοχώρου www.sopilidis.fm

Πληροφορίες για τον τραγουδοποιό (Βιογραφικό, Συνεργασίες, εμφανίσεις) μπορείτε να βρείτε στο www.sopilidis.fm Τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε κάνοντας κλικ στο μενού “δισκογραφία”

Συντονιστείτε στο www.sopilidis.fm για να μαθαίνετε τα νέα του τραγουδοποιού!

Ο Θωμάς Σοπιλίδης είναι λαϊκός τραγουδοποιός.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό ( Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες ) σαν μουσικός και τραγουδιστής, και έχει συνεργαστεί και με γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως:

Βαγγέλης Γερμανός, Αθηναϊκή κομπανία, Γιάννης Σπανός, Νίκος Καλογερόπουλος, Στελλίνα Κονιτοπούλου, Τάκης Βούης, σε συναυλίες, δισκογραφία, τηλεοπτικά κ.α.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Εκεί πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής, γαλουχήθηκε από τα τοπικά ακούσματα και ταυτόχρονα επηρεάστηκε βαθιά από το κλασσικό Ελληνικό λαϊκό, αλλά και ξένο Ροκ τραγούδι, χρωματισμοί που έχουν επηρεάσει βαθιά το χαρακτήρα του, μουσικό και ανθρώπινο.

Επίσης, έχει διατελέσει καθηγητής μπουζουκιού στο Εθνικό ωδείο. Για να δούμε όμως τι λέει και ο ίδιος:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια. Όταν όλα τα παιδάκια ζητούσαν ποδήλατα και τραινάκια, εγώ ζήτησα να μάθω ...Μπουζούκι! Αφορμή και αιτία, κάτι 45άρια δισκάκια που είχαν φέρει οι γονείς μου από την Γερμανία. Από εκεί και πέρα ....άρχισε η καριέρα μου. Η πρώτη μου εμφάνιση έγινε σε εκδρομή του δημοτικού σχολείου, όπου με επιτυχία ερμήνευσα άπειρες φορές την "Φραγκοσυριανή" και το "Νά 'ταν το '21". Μετά από αυτήν την επιτυχημένη εμφάνιση πέρασαν αρκετά χρόνια για να ξαναεμφανιστώ (παρ' όλη την φοβερή πίεση που δεχόμουν από το κοινό μου!!!).

Ταυτόχρονα με την μουσική δραστηριότητα είχα και άλλες: Είμαι απόφοιτος γνωστής δημοσιογραφικής σχολής.

Επίσης, κάποτε "πέρασα" και στα Τ.Ε.Ι. αλλά "πέρασα και δεν ακούμπησα":Δεν αποφοίτησα ποτέ. Οι μεγάλες αγάπες - όπως η μουσική -είναι μονογαμικές!

Θωμάς Σοπιλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive