Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Δράση στο διαδίκτυο


Το οποίο δρούσε μέσω ίντερνετ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των συλληφθέντων, και επιφανείς συμπολίτες μας
Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω Ιντερνετ, αποτελούμενο από έναν καθηγητή Πανεπιστημίου, έναν πολιτευτή του ΛΑΟΣ, έναν φοιτητή και τρία άλλα άτομα εξαρθρώθηκε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη σύλληψη των πέντε από αυτών ενώ ο έκτος αναζητείται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν καθηγητή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έναν ιδιωτικό υπάλληλο ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη, έναν φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τρία άτομα από την Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι όπως είπαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες διακινούσαν την παιδική πορνογραφία με σκοπό την κερδοσκοπία έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο πελατών -μέσω πιστωτικών καρτών- σε 20 χώρες.

Ομολόγησαν οι τρεις

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τα «ψηφιακά ίχνη» των δραστών και έτσι οδηγήθηκαν στα σπίτια τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες έγινε παρουσία εισαγγελέα επέμβαση αστυνομικών, ταυτόχρονα στις δύο πόλεις και έτσι συνελήφθησαν οι πέντε δράστες. Ο έκτος σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε στο σπίτι του καθώς απουσιάζει σε διακοπές.
Τρεις από τους συλληφθέντες ομολόγησαν τη συμμετοχή τους στη διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, ενώ οι δύο άλλοι αρνήθηκαν να μιλήσουν στους αστυνομικούς και ζήτησαν η υπόθεσή τους να εξεταστεί στα δικαστήρια.
Στα σπίτια των δραστών στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο δισκέτες με φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας από ανήλικα παιδιά τόσο της Ελλάδα όσο και χωρών του εξωτερικού, 148 CD-ROM, έξι κάρτες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive