• Ήταν μία πολιτική κίνηση απέναντι στην απολιτική κυβέρνηση
  • "Είχαμε ανακοινώσει ότι θα πετάξουμε τα παπούτσια μας"
Eχθές (11.9.2010) το απόγευμα απελευθερώθηκε ο πολίτης που "επιτέθηκε" με ρίψη παπουτσιού κατά του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο κ. Πρεπεβέζης, ιατρός και συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου, εξηγεί πως δεν θα ήταν ο μόνος που θα έκανε αυτή την κίνηση, αλλά έγινε έτσι επειδή ο πρωθυπουργός τελευταία στιγμή άλλαξε δρομολόγιο και υπήρξε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση.
"Ήμουν στο προαύλιο της Διεθνούς Εκθέσεως και έδινα συνέντευξη στο ΒΒC για τις κινητοποιήσεις που έχουμε προγραμματίσει ενάντια στις πράξεις του ΔΝΤ. Είδα τον Πρωθυπουργό να βγαίνει και να κάνει ανακοινώσεις στον τύπο.
Ήμουν πιο γρήγορος από το προσωπικό ασφαλείας, έβγαλα το παπούτσι μου και το πέταξα. Κατάφερα να φτάσω σε απόσταση βολής. Δεν είχα σκοπό να πετύχω τον Πρωθυπουργό. Ήταν μια συμβολική κίνηση σε μια πολιτική που είναι εναντίον των συμφερόντων του λαού" τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε τηλεοπτικό σταθμό, φερέφωνο της τροϊκανής πολιτικής και κομματική-κυβερνητική δημοσιογράφος, ταμπελοποίησε την επίθεση, τοποθετώντας τον αγανακτισμένο επιτιθέμενο πολίτη σε ακροδεξιά όργάνωση, ενώ δεν τόλμησε να αναφερθεί για την περιποίηση που δέχθηκαν Σκανδαλίδης, Σαχινίδης και Μίχαλος...
Και, για να θυμίσουμε ποιοί πρωτοχρησιμοποίησαν "ταμπέλες" κατά των αντιπάλων τους: Ναζί στην προπολεμική Γερμανία... Φασίστες που έστελναν κόσμο στα ξερονήσια, δικτάτορες που δολοφονούσαν ηθικά και πραγματικά τους αντιπάλους τους... Σε κακό δρόμο η δημοσιογραφία της χώρας, που οφείλει να αποτινάξει τα μέλη της που λειτουργούν ως μικροί δικτάτορες...