Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Το Θυμάστε αυτό το Φιάσκο κύριε Τζανακούλη;

Σε φιάσκο κατέληξε το φιλόδοξο σχέδιο του δημάρχου Λάρισας, Κώστα Τζανακούλη, για έφιππη δημοτική αστυνομία στο κέντρο της πόλης και στις όχθες του Πηνειού. Τα δύο άλογα που είχαν… επιστρατευτεί, για να υπηρετούν στην έφιππη αστυνομία, ξεψύχησαν και οι ιππείς τους άδοξα πήραν μετάθεση για άλλη υπηρεσία. «Ηταν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο της πρώτης θητείας του κ. Τζανακούλη. Ηθελε να μετατρέψει τη Λάρισα σε… Νέα Υόρκη ή Βερολίνο με έφιππους αστυνομικούς να περιδιαβαίνουν στους δρόμους. Η ιδέα δεν προχώρησε κι ευθύς εξαρχής πολλοί μίλησαν για ένα κακόγουστο αστείο», είπε στο «Εθνος» ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, Γιάννης Σάπκας και πρόσθεσε: «Είναι πολύ κιτς να βάλεις έφιππους αστυνομικούς σε ένα μέρος, όπου η κίνηση είναι ανάλογη με την Κυψέλη και το Περιστέρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο άλογα, που ονομαζόταν Mercedes (!), ήταν ήδη γέρικο και άφησε την τελευταία του πνοή, αρκετά νωρίς, ενώ πριν από λίγο καιρό ξεψύχησε και το δεύτερο, χωρίς ποτέ κανένα από τα δύο να κάνει περιπολίες στην πόλη. Η διοίκηση του δήμου τα άφησε σε έναν ιδιωτικό ιππικό όμιλο, αλλά φέρεται ότι κυριολεκτικά τα παράτησε, καθώς δεν φρόντιζε ούτε για τα τροφεία τους, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτριά του να απειλεί ότι θα τα δέσει έξω από το δημαρχείο.
πηγή: Εθνος Γιάννης Παπαϊωάννου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive