Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΘΕΛΕΙ Η ... ΤΖΟΥΛΙΑ (λέμε τώρα) ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. "ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ" ΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ!!

ΒΡΕ, ΤΑ "ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ" ΜΟΥ!

Γράφαμε την : Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

ΕΔΩ>>"ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ . Μωρέ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ. ΟΥΤΕ Ο "ΘΟΥ ΒΟΥ" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ... ΧΑΖΑ!!."

1) Σήμερα, το τσοντόβιο http://ixnos1.blogspot.com/2010/03fimotro_27.html Γράφει ΕΔΩ>>:"Βροχή οι σκληρές αποκαλύψεις-καταγγελίες... "

2) Στην συνέχεια μας παραμπέμπει ΕΔΩ> "Kαι μια «πληρωμένη» απάντηση από το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/"

3) Και αυτό με τη σειρά του ΕΔΩ>"Το αναπάντητο ερώτημα από το http://politikosafari.blogspot.com"


4) O... Xορός συνεχίζεται και μας στέλνουν ΕΚΕΙ απο όπου .. Ξεκινήσαμε. ΟΛΟΚΛΗΡΗ βόλτα, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ δείτε ΕΔΩ>> http://cretanpatriot.blogspot.com/2010/03/blog-politiko-safari.html/

ΣΗΜ.Πάντως όμως, για νάμαστε και .. δίκαιοι, όπως και να το κάνουμε, οι συνεργασίες ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!!.
ΤΡΙΑ ανεμιστηράκια ανακύκλωσης λάσπης (Sorry, BLOGS) σε συσκευασία ΕΝΟΣ !!, μιά χαρά είναι.

Τώρα, θα πάρουν τις μυαλοφυγόδικες (δικός τους ο όρος) αναρτήσεις τους και τα άλλα 3-4 εν αναμονή, ΑΔΕΛΦΑ ανεμιστηράκια ,
θα τις ανακατεύσουν με την
ΔΙΚΗ τους ΛΑΣΠΗ
ΚΑΙ ω!
του θαύματος !!,
θα
εμφανίσουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΕΙΜΕΝΙΚΑ!!, ότι ΟΛΟ το διαδίκτυο, είναι αγανακτησμένο, αηδιασμένο κ.λ.π. κατά του ΛΑ.Ο.Σ του Προέδρου του, των στελεχών του, των blogs που ΔΕΝ βρίζουν το ΛΑ.Ο.Σ, (κακά παιδιά) των διαχειριστών τους και ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ απ την αρχή.
ΡΕΥΜΑ να τους δίνει η ΡΗΓΙΛΛΗΣ , ΥΛΙΚΟ λάσπης οι κατα καιρούς απομακρυθέντες και αυτά θα συνεχίζουν ακούραστα να σκορπάνε τη λάσπη τους ΠΑΝΤΟΥ, μέχρι να βρεθεί κάποιος να τους βγάλει την... ΠΡΙΖΑ!!

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive