Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Κυρία Μπιρμπίλη σας έπιασαν με την .... Γίδα στην πλάτη.


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Η Υπουργός περιβάλλοντος Τινα Μπιρμπιλη είχε εντάξει στο Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου (EMAS) την εταιρεία TERRA AE BIOKΕΡΑΛ η όποια χρησιμοποιεί ως καύσιμο το Πετ Κοκ,

Κατά της χρήσης του πετ κοκ ως κάυσιμο βεβαίως έχει ταχθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δείτε εδώ: Το πετ κοκ σκοτώνει και η αναλγησία επίσης…

Η φωτιά που ξέσπασε την προηγούμενη Κυριακή εντός της εταιρείας -και η σχετική έρευνα που ακλούθησε- αποκάλυψαν το Σκάνδαλο καθώς και πλήθος άλλων παραβιάσεων οικολογικού χαρακτήρα που αφορούν τον τρόπο αποθήκευσης του πετ-κοκ αλλά και την έλλειψη μέτρων πυρασφαλείας της εταιρείας

Μετά την αποκάλυψη του θέματος από τον τοπικό Τύπο η κυρία Μπιρμπίλη αναίρεσε την απόφαση της και διέταξε ΕΔΕ δηλώνοντας ότι την ευθύνη για την διαμορφωθείσα κατάσταση την φέρει η προηγουμένη Ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ (Σουφλιάς), καθώς -και ενώ είχε κάνει έρευνα και είχε διαπιστώσει τις παραλήψεις- τις απέκρυψε.

Σημειώνεται ότι στο σημερινό Δημοσίευμα της Εφημερίδας Ελευθερία αναφέρει την απάντηση της προηγούμενης ηγεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ (Ε. Μπαλτας) ότι οι παραλήψεις της ΒΙΟΚΕΡΑΛ έχουν εντοπιστεί σε ελέγχους απο το 2005 και το 2007 και έχει οριστεί Δικασιμός για τις 3 Μαρτίου του 2010. Σε λίγες ήμερες δηλαδή….

Άρα λοιπόν πρόκειται για παράληψη σκάνδαλο της σημερινής γιαλαντζί οικολόγας Υπουργού.

Σημείωνεται ότι η κυρία Μπιρμπίλη στην περίπτωση Αχελώου φρόντισε άμεσα να “ενημερωθεί” και να κάνει ότι έπρεπε για να σταματήσει το έργο στο Συμβούλιο της Επικρατείας στρεφόμενη ουσιαστικά εναντίων της αγροτιάς στις μικρές μας πόλεις.

(Οι αγρότες βλεπεται και κάποιες ΤΟ ΠΑΣΟΚ και βουλευτές που αντιδρούν είναι εύκολος αντιπαλος)

Ενώ την ίδια στιγμή φρόντισε και “δεν ενημερώθηκε“ (ακόμη και για όσα έχει πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), σε ένα θέμα για το οποίο η Λάρισα φωνάζει εδώ και χρόνια.

Θέμα που -εντελώς τυχαία- στρέφεται εναντίων μεγάλων επιχειρηματικών οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων στο νομό. ΄Ενα θέμα αγνής Διαπλοκής δηλαδή όπου η οικολογία δεν έχει θέση.

Έτσι η Κυρία Υπουργός πρόλαβε και έβαλε την εταιρεία TERRA AE BIOKΕΡΑΛ στο EMAS δίνοντας το σχετικό σήμα πιστοποίησης και ουσιαστικά μια πολιτική αθωωτική απόφαση Σκάνδαλο ενόψει της δίκης

Μια υπουργική «παράλειψη» εγκληματική που κέρασε καρκίνο την μικρή μας πόλη και θα συνέχιζε να την κερνά εάν δεν ξέσπαγε η φωτιά που αποκάλυψε την αλήθεια και οδήγησε στο να πιάσουμε την υπουργό με την γίδα στην πλάτη.

Καμία απόφαση καμία υπογραφή δεν αναρτήθηκε στο διαδίκτυο

=====

Γιαλαντζι οικολόγος λοιπόν η Γιαλνατζί ΠΑΣΟΚ υπουργός, σε μια Κυβέρνηση Γιαλαντζί ΠΑΣΟΚ, σε μια Χώρα γιαλαντζί, με οικονομία και γιαλαντζί στατιστικά στοιχεία, που όμως τον πραγματικό λογαριασμό….

Κάθε είδους (ακόμη και για τις χημειοθεραπείες δηλαδή) τον πληρώνει ο ΛΑΟΣ !!

Κυρία Μπιρμπίλη παραιτηθείτε.

1 σχόλιο:

  1. O TΖΕΡΟΝΙΜΟ ΦΑΝΑΡΙΑΝΚΑ
    ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ(ΧΟΡΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ) ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΣΜΟ.

    "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ"!

    Αποδοκίμασαν τον Μητροπολίτη Αθηνών Ιερώνυμο στον Άγιο Παντελεήμονα

    Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 19.00 ο Μητροπολίτης Αθηνών Ιερώνυμος θέλησε να επισκεφθεί τον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα για να στηρίξει ηθικά τον κληρικό, που κλείδωσε την πόρτα του Ναού την Τετάρτη, προκειμένου χωρίς πρόβλημα τα ΜΑΤ της πράσινης χούντας να συλλάβουν τους νεαρούς εθνικιστές και πατριώτες!

    Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες σχεδόν άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν εισέλθει στον Ιερό Ναό ακούστηκαν και αποδοκιμασίες όπως «ανάξιος, ανάξιος».

    http://www.greekalert.com/2010/02/blog-post_1978.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive