Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Για σκι στην Αυστρία ο Καραμανλής...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, να ... ξεκουραστεί λίγο πήγε το παιδί!!

Το ρίχνει έξω τώρα που δεν είναι πρωθυπουργός.

(Σημ.Γιατί; ΠΟΤΕ ήταν;)

Έντονη ενόχληση στη ΝΔ...
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο χωριό Τούλν, ένα από τα πολυτελή θέρετρα 45χλμ έξω από τη Βιέννη όπου πηγαίνουν όσοι αγαπούν το σκι, βρίσκεται για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του.
Ο τέως πρωθυπουργός αναχώρησε την περασμένη Πέμπτη αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ψήφιση του προυπολογισμού στη Βουλή όπου πάντως δεν πήρε τον λόγο. Κι αυτή η ενέργειά του προκάλεσε ποικίλα σχόλια αφού έτσι δεν υπερασπίστηκε την σκληρή πολιτική που είχε εισηγηθεί πριν από τις εκλογές ούτε το έργο των κυβερνήσεων του. Ίσως γιατί θα ήταν εκτός των άλλων δύσκολο να εξηγήσει και πώς θα έφευγε ο ίδιος στη συνέχεια για διακοπές σε ένα πολυτελές αυτριακό θέρετρο. Κατά τις πληροφορίες ο κ. Καραμανλής σχεδιάζει ταξίδια αναψυχής τους προσεχείς μήνες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες...
Στελέχη της ΝΔ που το πληροφορήθηκαν πάντως εξέφραζαν την έντονη ενόχλησή τους γιατί δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις συνολικά για το κόμμα τους.

7 σχόλια:

  1. Σιγα μην τον αφησουν οι Αυστριακοι να κανει σκι,υπαρχει σοβαρος κινδυνος κατολισθησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ πολιτικα σκεφτεστε... παψτε σας παρακαλω να αναδημοσιευετε ο,τι σαχλαμαρα διαβασετε. Ολοι οι Ελληνες πολιτες εχουν το δικαιωμα να πανε στην Αυστρια για διακοπες κι ακομα παραπερα.
    Και καμια ενοχληση δεν υπαρχει στη ΝΔ με το να πηγαινουν τα στελεχη τη για σκι στην Αυστρια (ποσο θελετε δηλαδη να το ριξουμε το επιπεδο???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha thele poly k o karatzafer asker na paei, alla twra exei douleies me ton drakoumel!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poion? ton diko mas? poion diko mas??

    xaxaxaxaxa

    mperdepses ta mpoutia sou megale!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.44 ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΠΑΡΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσυ να υποθεσω, οτι εισαι ο αριστερουλης της υποθεσης 6:07;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive