Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Η νέα Γενική Γραμματέας Ισότητας των δύο φύλων;


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Με εξαιρετικό βιογραφικό και διεθνή καριέρα και αναγνώριση στα πιο έγκυρα έντυπα του χώρου. Επιστήμονας χωρίς κομματικές περγαμηνές. Αμερικανή με μεσογειακές αναλογίες και φλογερό ταμπεραμέντο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος τρελαίνεται να διαβάζει στα ΜΜΕ και στα blogs ονοματολογία. Μάθαμε λοιπόν ότι στο ΠΑΣΟΚ αυτό το κώλυμα κάποιοι το χρησιμοποιούν διαδίδοντας ονόματα Γ.Γ . για να καούν. Κανείς από όσους ακούστηκαν ή γράφτηκε το όνομα του νωρίς δεν πήρε τελικά κάποια θέση.

Είπαμε το λοιπον να κάψουμε και εμείς ένα πρόσωπο και να ξεμπροστιάσουμε έτσι όμορφα το ύπουλο αυτό “συντοφικό” μαχαίρωμα. Αυτή την άθλια τακτική.

================

ΥΓ: Στο αφιέρωμα του περιοδικού σε όλοσελλιδο ξεδιπλώνεται μπρος-πίσω το όραμα της νεας ΓΓ και στο πίσω μέρος του περιδικού θα βρείτε το Βιογραφικό της.

tag: Χιούμορ

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Eμείς πάντως θα προτιμούσαμε τον... Βαλλιανάτο, γνωρίζει σφαιρικά το θέμα της ισότητας των ΤΡΙΩΝ φύλων και κυρίως σε... βάθος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive