Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ;

ΚΥΡΙΕ ΣΙΔΕΡΗ,

Μηπως ειναι ωρα να τελειωνει αυτο το καλαμπουρι με τα αδεσποτα παλαια κτιρια στο κεντρο των αθηνων που καταλαμβανονται απο λουμπεν στοιχεια?

Αλλοδαποι κατα εκατονταδες λαθροβιουν σε αυτα με κινδυνο της δημοσιας ταξης υγειας και ασφαλειας,ομαδες συμμοριτων και μαφιας τα εχουν καταλαβει και τα χρησιμοποιουν ως ορμητηρια στρατολογησης στις συμμοριες τους,"αυτοδιαχειριζομενα" αντρα κακοποιων και εκκολαπτηρια μετεφηβικων συμμοριων και αντικοινωνικοτητας εως και τρομοκρατιας.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ) ΟΙ
ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΜΠΕΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΥΡΤΩΝ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΤΙΡΙΑ?

ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΣΠΙΤΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΑΥΤΩΝ)
ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ?

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ Η Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ " ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ AGENT PROVOCATEUR?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Kαι όχι μόνο στην Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη οι καταλήψεις τελούν υπο παρακολούθηση, αλλά κανένας δέν επεμβαίνει. Εμείς οι περίοικοι έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε και τις παραδόσεις των "δασκάλων" - ινστρούχτορες λέγονται επίσης - όπου πληροφορούμαστε όλους τους τρόπους κατασκευής μολότωφ και αρκετούς ανατριχιαστικούς τρόπους εξουδετερώσεως των μπάτσων.

    Μικρόπολις ή κάτι τέτοιο αποκαλείται το σχολείο εκμαθήσεως αναρχίας, εξαρχείας και βάλε. Και εκεί μαζεύονται κάθε βράδυ τα παιδιά των Ελλήνων, που δέν έχουν πού αλλού να ακουμπήσουν.

    Είναι να αντριχιάζεις όταν σκέφτεσαι ότι, τα παιδιά αυτά, που μας λένε ότι, θα κάψουν την Ελλάδα και αφού την κάνουν στάχτη θα την ξανακτίσουν απο την αρχή, θα τελειώσουν σε φέρετρα είτε απο μολότωφ είτε απο ναρκωτικά. Γιατί αναρχία χωρίς το χoρτο δέν δεν περπατάει.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive