Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να διακηρύττει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι θα εφαρμόσει αξιοκρατία διαφάνεια και διάφορα άλλα τέτοια γραφικά, αυτό όμως που συμβαίνει στην ουσία και στην καθημερινή πρακτική των στελεχών του είναι η ...

εμφάνιση από τώρα έντονης αλαζονείας. Οι υποψήφιοι βουλευτές και μελλοντικοί υπουργοί του έχουν γίνει ακριβοθώρητοι καθώς έχουν τη
βεβαιότητα της εκλογής. Δε θα πω ΤΩΡΑ ονόματα, αλλά έχω κραυγαλέα παραδείγματα όπου υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο δείχνοντας έτσι ποια θα είναι η στάση τους αύριο όταν θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης.

Αγαπητοί φίλοι,

Οι άνθρωποι, οι νοοτροπίες και οι πρακτικές δύσκολα αλλάζουν. Οι ίδιοι άνθρωποι που καταδικάστηκαν για αλαζονεία και για ηγεμονικές πρακτικές πριν από 5,5 χρόνια δεν είναι δυνατόν τώρα να εφαρμόσουν αξιοκρατία και διαφάνεια. Θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα γιατί ήταν 5,5 χρόνια στην απέξω και περιμένουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.
Αφήστε το Γιώργο να λέει ότι θέλει.
Το ξέρετε καλά ότι έτσι είναι και έτσι θα γίνει.
Το βλέπετε εξάλλου όσοι δεν είστε δίπλα σε κάποιον από τους υποψήφιους ή δεν εξυπηρετείτε συγκεκριμένα συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Θα μου πείτε τώρα, της ΝΔ είναι καλύτεροι;

Όχι! Απλά οι αντίστοιχοι της ΝΔ που βρίσκονται τώρα με την πλάτη στον τοίχο είναι όλο οικειότητα και αγάπες.
Όταν κυβερνούσαν όμως;

Οι άνθρωποι και ειδικά οι πολιτικοί δεν αλλάζουν.
Ο στόχος τους ήταν και είναι ένας και μόνο ένας.
Η νομή της εξουσίας.

Αυτά για να μην νομίζουν μερικοί ότι τρώμε κουτόχορτο!!!
http://politikiprotasi.blogspot.com