Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΜΗ ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕΕΕΕΕΕ!! ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ !!!!! Διαβάστε ΤΙ λέγανε, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!! Αλλά οι ΗΓΕΤΕΣ του... τιμημένου ΚΚΕ!! Αντικομμουνιστές & ΑΥΤΟΙ;

ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
Αχιλλέας Ζαχαρόπουλος - «Σύντροφε αρχηγέ μέ βασανίζει μία σκέψη.»
Νίκος Ζαχαριάδης
-«Λέγε ρε Τούρκο.»

Αχιλλέας Ζαχαρόπουλος-«Αφού ξέραμε τόν συσχετισμό δυνάμεων γιατί πήραμε τά όπλα καί δέν κάναμε πολιτικό αγώνα;»

Νίκος Ζαχαριάδης-«Κρίμα πού είμαστε καί πατριωτάκια, κρίμα πού είσαι καί μορφωμένος. Καί ποιός σού είπε εσένα ότι πηγαίναμε νά πάρουμε τήν ηγεσία. Εμείς δημιουργήσαμε μία ανωμαλία στήν Ελλάδα γιά νά μπορεί ο σύντροφος Στάλιν νά εδραιώσει τό καθεστώς μας στίς χώρες πού τού έδωσε ο Τσώρτσιλ πίσω από τήν πλάτη του Ρούσβελτ.»
Αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακη 30/8/09

21 σχόλια:

  1. Γεια σας, παρακαλώ δώστε την πηγή για την συνομιλία του Ζαχαριάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΚΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
    δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι το ΚΚΕ πασχιζει και αγωνιζεται για τα δικαια των εργατων...?
    Αν λυθουν τα προβληματα του λαου ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
    Ειναι σαν τους παπαδες....αν δεν υπηρχε(κατασκευαζαν) τον διαβολο δεν θα ειχαν λογο να υπαρχουν...Αλλα τωρα πας προστατευουν απο τον ΣΑΤΑΝΑ....Ετσι και το ΚΚΕ ΣΑΝ "πατριωτικο" κομμα νοιαζετε για τον εργατη. Φανταστητε να ερθουν στην εξουσια...ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ? ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΗΣΟΥΝ.



    Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΩΝ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σα δε ντρέπεστε. Πετάτε λάσπη κι ότι κάτσει..
    Πότε τα είπε αυτά ο Ζαχαριάδης? Και αν είναι έτσι γιατί συνέχισαν να μάχονται μέχρι το 1949 μέχρι τελικής πτώσης ενώ είχαν όλα κριθεί για τις σοσιαλιστικές χώρες του ανατολικού μπλοκ όπως λέτε. Αυτό που υπαινίσεστε θα είχε νόημα αν είχε κρατήσει μέχρι το 1945, όπου παιζόταν ο ευρωπαικός χάρτης. Αλλά μέχρι το 49 γιατί οι άνθρωποι παίζανε τη ζωή τους στα ζάρια στα βουνά μακριά από τις ζωές τους στερημένοι από τα πάντα?

    Κύριε Σιδέρη το blog σας έχει επιδοθεί σε ένα λασπολογικό και όχι αντικομμουνιστικό αλλά αντιΚΚΕ αγώνα. Προφανώς ενόψει εκλογών έχει ενταθεί..Αλλά να μην κάνουμε και το άσπρο μαύρο...

    Ο άλλος από κάτω αμφιβάλλει ότι το ΚΚΕ πασχίζει για τα δικαιώματα των εργατών. Μήπως το ΛΑ.Ο.Σ. με το οποίο σχετίζεστε κύριε Σιδέρη έκανε ποτέ καμιά πορεία διεκδικώντας κάτι για τον εργάτη? Οργάνωσε καμία απεργία κόντρα σε συμφέρνοντα πολυεθνικών? Κόντρα στο μεγάλο κεφάλαιο? Ποτέ, γιατί είναι σύμμαχος της αστικής τάξης, του κεφαλαίου, πειθήνιο πιόνι στα προστάγματά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (κυριε)υπαρχει μια μικρη πλην ειδοποιος διαφορα μεταξυ ΛΑΟΣ καιΚΚΕ ,οτι το πρωτο δεν χρεωνεται με την σφαγη ΕΛΛΗΝΩΝ ενω το δευτερο ναι.Αν δεν θες να το καταλαβεις γιατι ο παπους σου ηταν σφαγιας και εσυ προσπαθεις να τον δικαιωσεις τοτε προβλημα σου.Το δε πιο ηλιθιο που κανεις ειναι οτι υιοθετεις τετοιες αποψεις μονο λογω οικογενιακων δεσμων και οχι με την λογικη και το θαρρος να αποδρασεις απο επιλογες που καναν αλλοι 50 χρονια πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.33 kρατα τις διαμρτυριες σου για τον καθοδηγητη σου στη τοπικη που εισαι.
    Αυτος να σου δωσει απαντησεις για την Μικρα Ασια, το παιδομαζωμα και το "χαρισμα" της Μακεδονιας στον ΝΟΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Κώστα το ΛΑΟΣ δε χρεώνεται τίποτα γιατί δεν έχει καμία ιστορία. Οι μορφές όμως που το στελεχώνουν καθώς και οι ακόλουθοί του είναι οι χαμελαίοντες της ιστορίας. Πότε με το ένα όνομα πότε με το άλλο.
    Αλλά μόνο το ΚΚΕ σκότωσε 'Ελληνες? Οι άλλοι τι σκότωναν? Η σύγκρουση ήταν ταξική η μόνη στην οποία κινδύνεψε τόσο πολύ η αστική τάξη την οποία υπηρετεί το ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αυγκρουση κυριε των 10.38 ηταν και ταξικη αλλα και εθνικη γιατι κινδυνεψε να χαθει τμημα του εθνικου μας χωρου απο τα "κουβαρνταλικια" του αυτοχειρα Ζαχαριαδη.
    Και αν ειχε νικησει η παραταξη σας θα φανταζεστε προφανως πως θα ηταν η Ελλαδα σημερα.
    Την τυχη της Αλβανιας και των Σκοπιων δεν την ζηλευει κανεις κυριε των 10.38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε των 4.20 μιλάς για κράτη χωρίς να προσμετράς τον πλούτο που έχουν. Η αλβανία εκτός ότι είχε τον λιγότερο πλούτο από όλα τα σοσιαλιστικά κράτη είχε και παρεκκλίσεις από την σοσιαλιστική πορεία. Αλλά για πήγαινε γιουγκοσλαβία και βουλγαρία και τσεχία να μου πεις που είναι η κατάντια τους. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα σοσιαλιστικό κράτος με ένα καπιταλιστικό γιατί έχουν διαφορές στον πλουτο τη γεωγραφία, τον πληθυσμό κλπ.
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δείς την πορεία ενός κράτους επί σοσιαλισμού και μετά σοσιαλισμόυ. Θα δείς λοιπόν ότι τα κράτη του ανατολικού μπλοκ έχουν πάρει τέτοια κάτω βόλτα όπου ακόμα δεν έχουν πιάσει το ΑΕΠ του 89.
    Η βουλγαρία ήταν γεμάτη εργοστάσια τώρα είναι ελάχιστα. Οι τιμές είναι πανάκριβες παντού και ο κόσμος φεύγει μετανάστης για να τα καταφέρει.
    20 χρόνια καπιταλισμός, γιατί δεν βελτιώθηκε η ζωή αυτών των ανθρώπων?
    Αυτή είναι πραγματική σύγκριση κύριε των 4:20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eγω βλεπω οτι συνεργαζεσται με την ν.δ. οικονομικα ,με το πασοκ παλιοτερα για να βολεψετε τους οπαδους σας και για ολες τις ατιμιες και βρωμιες που κανουν αυτα τα κοματα εξουσιας τα καταδικαζεται φραστικα μονο.Για τα μονοπωλεια των τροφιμων που ειναι σε εβραιικα χερια ,εκει δηλαδη που ποναει,κανετε γαργαρα,για τις τραπεζες..γαργαρα,και οτιδηποτε θα θιξει τους κυριους του χρηματος παλι γαργαρα.ΟΤΑΝ ομως εχει καποιος αλλες αποψεις εκει ξεσπαθωνεται ,εκ του ασφαλους ,και το παιζεται ηρωες , η αιτια φιλε μου ειναι οτι το κκε καταντησε ενα παραμαγαζο οπου οι ιδιοκτητες του ενδιαφερονται μονο για την κονομα ,με την δικαιολογια να επιβιωση η αγνη και σωτηρια ιδεολογια που θα τατακτοποιηση ολα ως δια μαγειας.Και εσεις συμβιβαζεσται και εθελοτυφλειται γιατι και υλικα αλλα και συναισθυματικα σας συμφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. )"καλα που χασαμε στον εμφυλιο
    γιατι θα γινομασταν σαν την Αλβανια"
    ΧΡΟΝΗΣ ΜΙΣΙΟΣ (συγραφεας-μελος συνασπισμου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι πρώην ηγέτες της πρώην ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και Τζορτζ Μπους θα συμμετάσχουν μαζί με τον γερμανό πρώην καγκελάριο Χέλμουτ Κολ στις 31 Οκτωβρίου στις εκδηλώσεις για την 20ή επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κολ δήλωσε ότι προσβλέπει στη συνάντηση που θα έχει με τους σημαντικούς αυτούς ηγέτες της εποχής εκείνης Τζορτζ Μπους και Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στο Βερολίνο.
    Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στη γερμανική πρωτεύουσα για την επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου στις 9 Νοεμβρίου του 1989.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τσίπρας:Aν ήταν το ΚΚΕ στην εξουσία θα σπάγαμε πέτρες στην εξορία
    1.9.09
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο «Ριζοσπάστης» της 25ης Ιανουαρίου 1925 γράφει:
    «Ο Λένιν εκήρυξε και στην πράξη εφήρμοσε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των καταπιεζομένων εθνοτήτων μέχρις αποχωρισμού από το κράτος όπου είναι προσαρτημένες. Γι' αυτό όλα τα αστικό κόμματα δεν θέλουν να ακούσουν το όνομα Λένιν στην Ελλάδα, που διά μέσου του κόμματος μας (προσέξτε το αυτό), ζητεί να πάψει το ανθρωποπαζάρι των πληθυσμών Μακεδονίας και Θράκης και καλεί τους λαούς των ν' αγωνισθούν για ενιαία ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και για την Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το 5ο συνέδριο της Γ Κομμουνιστικής Διεθνούς αποφάσισε το 1924 το εξής: «Το Συνέδριο παραδέχεται ότι τα συνθήματα που διετύπωσε η Βαλκανική Ομοσπονδία: «Ενιαία και ανεξάρτητη Μακεδονία», «Ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη», είναι τελείως ορθά και αληθινά επαναστατικά». (Κομμουνιστική Επιθεώρηση 1924, σελ. 346-349). Την απόφαση αυτή προσυπέγραψε ενθουσιωδώς το υπερήφανο για την ιστορία του Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Τη γραμμή αυτή της αυτονομίας της Μακεδονίας (παρά τις διαφωνίες πλείστων κορυφαίων στελεχών του, όπως λ.χ. ο ιστορικός Γιάννης Κορδάτος) συνέχισε να έχει το ΚΚΕ μέχρι και το έτος 1935, οπότε διέκοψε για λίγο για να επανέλθει αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ΚΚΕ κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές το 1929 με το σύνθημα «Ενιαία και ανεξάρτητη Μακεδονία». Τότε ήταν που με εισήγηση του Ελευθερίου Βενιζέλου η Βουλή εψήφισε το περίφημο ιδιώνυμο (Σαράντου Καργάκου: Από το Μακεδόνικο ζήτημα στην Εμπλοκή των Σκοπϊων, Gutenderg 1992 σελ. 167. Από τις σελίδες του πολύτιμου αυτού βιβλίου αντλούμε και πολλά άλλα ιστορικά ντοκουμέντα). Ο Βενιζέλος ευλόγως προσπάθησε έτσι να υπερασπισθει σει την Ελλάδα από τον διαμελισμό της όπως )τον προωθούσε επισήμως τότε το ΚΚΕ. Κι όμως όχι μόνο οι κομμουνιστές, αλλά και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν συγχωρούν στον αείμνηστο εθνάρχη αυτό το «ολίσθημα», με το οποίο εν τούτοις θέλησε να υπερασπισθεί την ακεραιότητα της Ελλάδας και τη διατήρηση στην ελληνική επικράτεια της Μακεδονίας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προσπαθώντας να αναστρέψει το κύμα φυγής και ίσως για να ασκήσει πίεση στον Τίτο εξαργυρώσιμη στη Μόσχα, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, στην 5η Ολομέλειά της (30/31 Ιανουαρίου 1949), έλαβε μια μοιραία απόφαση. Ανέτρεψε την ως τότε πολιτική του Κόμματος περί ισοτιμίας των Σλαβομακεδόνων εντός της Ελλάδας, αντικαθιστώντας τη με την προπολεμική της Κομιντέρν για ανεξάρτητη και ενιαία Μακεδονία στο πλαίσιο μιας Βαλκανικής Κομμουνιστικής Ομοσπονδίας.

    Με τον τρόπο αυτό ο Ζαχαριάδης ήλπιζε ότι θα συγκρατήσει γύρω του τους Σλαβομακεδόνες. Παρείχε όμως και έμμεση βοήθεια στον Στάλιν, μετατρέποντας το Μακεδονικό σε μπούμερανγκ για ανατροπή του γιουγκοσλάβου ηγέτη. Ο τελευταίος αντέδρασε διακόπτοντας τη βοήθεια στο ΚΚΕ και κλείνοντας τη μεθόριο στους ενόπλους του ΔΣΕ. Με τη λήξη των επιχειρήσεων στον Γράμμο και στο Βίτσι, εκτός από τα στελέχη του Κόμματος και τους ενόπλους, έφυγαν μαζικά από τη χώρα και οι κατά τεκμήριο πιστοί στο ΚΚΕ Σλαβομακεδόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακουσε βαρια κουμμουνισμενε των 2,08,
    Υπαρχουν πρωην κομμουνιστικα κρατη οπως η τσεχια,σλοβακια,η σλοβενια,η πολωνια κ.α. που ειναι ηδη στην ΕΕ και η ξωη ειναι πολυ καλλιτερη απο οτι ηταν πριν και το ΑΕΠ τους πλησιαζει αυτο της Ελλαδας.
    Ακομα η βουλγαρια και η ρουμανια ειναι δοκιμα μελη της ΕΕ και συντομα μονιμα.
    Πιστευεις εσυ οτι υπαρχουν εκει κατοικοι που αναπολουν το καθεστως που εσυ θαυμαζεις?
    Μεταναστες απο το ανατολικο μπλοκ ειχαμε και εδω το 90, την περιφημη Ρωσικη,Γεωργιανη και αλβανικη μαφια ετσι για να δεις τι"ανωτερους" ανθρωπους ειχε φτιαξει το καθεστως του πατερουλη σας Σταλιν.
    Το παραμυθακι σας δεν το πιστευει πια κανεις ουτε εδω ουτε στην Ευρωπη και αποδειξη ειναι τα αποτελεσματα των Ευροεκλογων εδω και στη υπολοιπη ΕΕ.
    Ακομα θυμησου ποσους Δημους και Σωματεια ελενχατε τις περασμενες δεκαετιες και ποσα τωρα.
    Επιπλεον στα Πανεπιστημια εισαστε σταθερα τριτοι ενω στην δεκαετια 80 ειχατε την πρωτη θεση.
    Ο καπιταλισμος περανει κριση αλλα εχει περασει και στο παρελθον.
    Τα κομμουνιστικα καθεστωτα διελυθησαν "εν μια νυκτι" χωρις να πεσει μια πιστολια με εξαιρεση την ρουμανια του αιμοσταγους Τσαουσεσκου που βρηκε τον θανατο που του αξιζε.
    Και επειδη προσπαθησες να τρολλαρεις το θεμα καλο θα ηταν να απαντησεις και για τα"κουβαρνταλικια" του ζαχαριαδη για την Μακεδονια μας οπως σου γραψανε παραπανω.
    Μπραβο στην ΕΕ που καθιερωσε μνημη θυματων του Κομμουνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μηπως νοσταλγουνε και τις ουρες για μια φρατζολα ψωμι την εβδομαδα και για κρεας μια φορα το μηνα;
    Μηπως νοσταλγουνε τα σπιρτοκουτα που τους διναν για δωρεαν διαμερισματα που ειχαν κοινη κουζινα και κοινη τουαλετα για ολους τους κατοικους του οροφου;
    Μηπως νοσταλγουνε το ανελεητο ρουφιανεμα στους κομισαριους του κομματος;
    Μηπως νοσταλγουνε εκεινες τις εποχες που δεν ξεραν τι γευση ειχαν τα πορτοκαλια;
    Οσο για τον αναξιοπαθη φιλοκομμουνιστη υποθετω του σχολιου των 2.08,να του θυμησω πως την Σιβηρια την αποικησαν για να την κανουν τοπο εξοριας και καταναγκαστικων εργων και οχι τοπο αναψυχης οπως μαλλον θα προπαγανδιζε το Σταλινικο καθεστως και οι προθυμοι συνεχιστες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?
    ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ?
    ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ?
    ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ?
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ?
    ΤΙΣ ΛΙΠΟΤΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜ.ΧΩΡΕΣ?
    ΤΗΝ "ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ" ΤΟΥ ΒΑΛΕΣΑ?
    ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΧΜΕΡ?
    ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ?
    ΤΟ "ΧΑΡΙΣΜΑ¨" ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ?
    ΤΑ 20.000.000 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ?
    ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΗΤΑΝ.
    ΕΙΣΑΙ Η ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 4.20 ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

    1.9.09

    Προ ημερών διάβαζα στα μπλογκ την αήθη επίθεση την οποία δεχόταν η κ. Παπαρήγα για το γεγονός του ότι η κόρη της, η Βασιλεία, φοιτεί στο Deree!
    Σας θυμίζω το απόσπασμα και την πηγή του και συνεχίζω.


    …Και με την ευκαιρία, επειδή είπα για το Deree. Χτες έγραψε η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ότι έχω στείλει την κόρη μου στο Deree. Οντως, έτσι είναι. Ενα παιδί αν δεν μπορεί ή δε θέλει να πάει στο Πανεπιστήμιο, δεν έχει διέξοδο στην Ελλάδα, τι θα κάνει μετά το Λύκειο. Κάπου πρέπει να πάει…
    http://www.rizospastis.grpage.dopublDate=16/1/2007&id=8425&pageNo=8&direction=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive