Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

H AΠΟΛΥΤΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! Ακόμα και στα... σκυλιά τους δίνουνε δουλειές. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ !! Τόσο;, μα ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ;;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οταν η μαμά δίνει στην κόρη δουλειά!


Το μάθαμε και δεν το πιστεύαμε… αλλά όταν πρόκειται για την οικογένεια Μητσοτάκη όλα είναι πιθανά. Είναι η μοναδική γνωστή οικογένεια το όνομα της οποίας δείχνει να είναι "ταυτόσημο" με τη λέξη χρήμα!Λοιπόν, τη διοργάνωση της εκδήλωσης για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ, που έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα, ανέλαβε μια ιδιωτική εταιρία, ενώ κάποτε αυτά τα αναλάμβανε το ίδιο το υπουργείο Εξωτερικών ή η Γενική Γραμματεία Τύπου.Η δουλειά αφορούσε στο κλείσιμο των ξενοδοχείων, των μετακινήσεων, των φαγητών (και του Μαμαλάκη) και τις δημόσιες σχέσεις της Συνόδου, δηλαδή της Ντόρας Μπακογιάννη. Επισήμως, όλη η δουλειά κόστισε 700.000 Ευρώ, αλλά στην πραγματικότητα έχει κοστίσει πολύ περισσότερα και την πήρε η εταιρία ΑΕΑ.
Σε ποιόν ανήκει η εταιρία;
Λέγεται ότι ανήκει στην Αλεξία Μπακογιάννη.
Ναι, στην κόρη της Ντόρας. Κι ας μη βρεθεί κάποιος να ισχυριστεί ότι πήρε τη δουλειά ύστερα από διαγωνισμό. Διαγωνισμοί που δίνουν δουλειές στις κόρες υπουργών, είναι οι "στημένοι διαγωνισμοί".Είδαμε ότι στο θέμα αναφέρεται και η FREE SUNDAY και θεωρούμε χρέος μας να την αναφέρουμε, έστω κι αν θα μοιραστούμε τη δόξα της αποκάλυψης.
i-reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive