Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΕΛΕΟΣ κ. ΣΠΙΝΟ μας. Μην παραιτείσε. Οι ασθενείς έχουν εναποθέσει στα... φτερά σου τη ζωή τους.


(Toν παραιτεί ο Αβραμοπουλος, αλλά θα το παίξει ήρωας -και καλά-)
Πληροφορηθήκαμε (εξ εγκυροτάτης πηγής που λένε οι έγκριτοι δημοσιογράφοι) ότι ο κ. Άρης Σπίνος, μετά τη ... σκόνη που σηκώθηκε απο ολα τα blogg, προτίθεται να παραιτηθεί απο την αντιπροεδρία του νοσ/μείου Νικαίας.
Η ιστορία θυμίζει ντόμινο. Κάποιος (!) τράβηξε το αυτί του Αβραμόπουλου για την πατάτα του διορισμού, αυτός τράβηξε το αυτί του Σπίνου και ο Σπίνος τραβάει τα μαλλιά του. Αν τα blogg δεν "κλάδευαν" το κλαδάκι, αυτός θα σταμάταγε να κελαιδάει στη... Νίκαια; Μάλλον όχι. Το σκέφτηκε ο Σπίνος και σου λέει δήλωσα άμμισθος, αν στο τέλος του μήνα βρουν την απόδειξη πληρωμής, θα γίνω Σπίνος με ... ρόμπα! οπότε καλύτερα η μισθοδοσία του EXTRA, παρά ο άμμισθος διορισμός. Άντε τώρα να μας πείσει κάποιος ότι ο Σπίνος δε θα στείλει τα blogg -αν μπορούσε- στη.... Σπιναλόγκα.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 4/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive