Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΒΛΕΠΩ, ΠΑΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ .... ΟΛΟΚΑΥΤΩΝΕΤΑΙ!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ κ. ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ !!


Η Διακήρυξη του Λονδίνου
27 Φεβρουαρίου 2009
του Χάρη Μπότσαρη
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν έγινε ο πρώτος σημαντικός ηγέτης που υπέγραψε τη Διακήρυξη του Λονδίνου για την καταπολέμηση του αντισιμιτισμού.
Η πράξη εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βρετανική πρωτεύουσα με τη συμμετοχή 125
νομοθετών από περισσότερες από 40 χώρες, σε μια διεθνή συμμαχία για την αντιμετώπιση των φαινομένων του αντισιμιτισμού.
«Έτσι κατοχυρώνονται τα μέτρα που παίρνουμε εδώ στη Βρετανία και είμαι περήφανος για αυτή τη γενναία απόφαση που θα επιφέρει υποβολή εκθέσεων, διώξεις για το αντισιμιτικό μίσος που εκφράζεται μέσω του Διαδικτύου και χρηματοδότηση εκπαιδευτικών
προγραμμάτων για το Ολοκαύτωμα καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εφησυχασμό», δήλωσε υπογράφοντας ο Γκόρντον Μπράουν.
Ο Μπράουν ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα διοργανώσει εκδήλωση στο Κέντρο Ολοκαυτώματος του Μπεθ Σαλόμ, για να εξεταστούν λεπτομερώς οι τρόποι εφαρμογής της Διακήρυξης.
«Ενθαρρύνω τους αρχηγούς και άλλων κυβερνήσεων να υπογράψουν αυτή την ιστορική συμφωνία γιατί μόνον με συντονισμένες προσπάθειες θα μπορέσει να απαλλαγεί ο κόσμος από αυτόν τον αρχαίο ιό», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Η Διακήρυξη του Λονδίνου καλεί τους νομοθέτες «να εκθέτουν τις προκλήσεις και να απομονώνουν τους πολιτικούς φορείς που καλλιεργούν το μίσος κατά των Εβραίων και στοχοποιούν το κράτος του Ισραήλ ως εβραϊκή συλλογική οντότητα».
Επίσης, καλεί τις κυβερνήσεις να εκθέτουν κάθε ξένο ηγέτη, πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή απαξιώνει το Ολοκαύτωμα και να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών στην ανοικτή καταδίκη αυτού του φαινομένου.
Τέλος η Διακήρυξη του Λονδίνου καλεί τα Ηνωμένα Έθνη να επιβάλλουν εκ νέου στις χώρες-μέλη τη δέσμευση στις αρχές της μνήμης του Ολοκαυτώματος που περιλαμβάνει ειδικές και στοχοθετημένες πολιτικές για την εξάλειψη της άρνησής του, ενώ προτείνει και ανάληψη δράσης στην εκπαίδευση τόσο για το κοινό όσο και για τις κρατικές αρχές.
ΘΕΜΑ on line

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 27/2/09

8 σχόλια:

  1. as tolmisoun na ipograpsoun kai idiki mas kati tetio kai meta tha doume ti exi na gini! eleutheros skopeftis tha gino meta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sumfwnw apoluta me ton prolalisanta!!!!
    evreodouloi en Elladi o topos autos ine ieros kai se emas den pernane auta...
    Apollwn- Rwsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απελπισία πρέπει να έχει φτάσει στα άκρα για να βάζουν τα πιονάκια τους να στοχοποιούνται τα ίδια τόσο εμφανώς. Μάλλον έχουν αρχίσει ήδη οι διωγμοί και το κρύβουν για να μη μεταδωθεί. Μπορέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TONY BLAIR Μασόνος 33ου βαθμού
    GORDON BROWN Μασόνος & μέλος της Λέσχης Bilderberg
    DAVID CAMERON Μασόνος
    JOHN MAJOR Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής
    MARGARET THATCHER Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής
    SADDAM HUSSEIN Μασόνος 33ου βαθμού
    GEORGE WALKER BUSH (υιος) Μέλος της Στοάς Κρανία & Οστά & της Βοημικής Λέσχης δέστε σχετικά http://video.google.com/videoplay?docid=-7418234378142750659
    BILL CLINTON Μασόνος, μέλος της Στοάς Κρανία & Οστά, της Λέσχης Bilderberg, της Τριμερούς Επιτροπής & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
    GEORGE HERBERT WALKER BUSH (πατήρ) Μασόνος 33ου βαθμού, μέλος της Βοημικής Λέσχης, της Στοάς Κρανία & Οστά, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής & του Τάγματος της Περικνημίδος
    δέστε σχετικά http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Garter
    RONALD REAGAN Μασόνος & μέλος της Βοημικής Λέσχης
    JIMMY CARTER Μέλος της Τριμερούς Επιτροπής & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
    GERALD FORD Μασόνος, μέλος της Βοημικής Λέσχης, της Λέσχης Bilderberg & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
    RICHARD NIXON Μέλος της Βοημικής Λέσχης & του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
    LYNDON B. JOHNSON Μασόνος & μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων
    http://davidicke.com & http://prisonplanet.com/el

    http://youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Sarkozy & ο Barroso καλούν σε μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη/ New World Order-New Global Order», «Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση».
    Οι παγκοσμοιοποιητές είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν την κρίση για να στήσουν τα τελικά στάδια αυτού που καλούν η «Νέα Παγκόσμια Τάξη».
    CNN: «Ο Barroso δεν σκιαγράφησε ιδιαίτερες προτάσεις αλλά είπε ότι μια λύση είναι ανάγκη να βασιστεί στη διαφάνεια, την υπευθυνότητα, τη διασυνοριακή επίβλεψη & την παγκόσμια διακυβέρνηση»
    Τουλάχιστο να μη ξεχνάμε ότι με μια κρίση ισχύει πάντοτε ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού: για τους εκλεκτούς λίγους, ιστορικά εναντίον του γενικών δημόσιων συμφερόντων & δικαιωμάτων. Το χάος του ισχύοντος τραπεζικού συστήματος οδηγεί στην εγγύηση των κερδών της παγκόσμιας τραπεζιτικής αφρόκρεμας από τους φορολογούμενους & προσφέρεται προς κλήση των παγκόσμιων ηγετών για μια αναδόμηση & ένα συγκεντρωτισμό του παγκόσμιου οικονομικού & νομισματικού συστήματος.
    Το μέλος του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ewald Nowotny δήλωσε ότι ένα τριπολικό νομισματικό σύστημα αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ασία, την Ευρώπη & τις Η.Π.Α & ότι είναι σκεπτικός αν η επικέντρωση στα αμερικανικά δολάρια μπορεί να αναζωογονηθεί.

    http://wiseupjournal.com & http://infowars.com/el

    Παρακολουθήστε End of Nations - EU Takeover & the Lisbon Treaty / Το Τέλος των Εθνών- Η Ανάληψη ελέγχου από την ΕΕ & η Συνθήκη της Λισαβόνας
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4291770489472554607

    Παρακολουθήστε
    http://neataksi.blogspot.com/2008/05/new-world-order-end-game-alex-jones.html

    http://youtube.com/watch?v=5cMHdPd49r8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tony Blair - Εβραίος & Ροδοσταυρίτης
    Sarkozy - Εβραίος & μέλος της Μασονικής Στοάς της Γαλλίας
    Angela Merkel – Εβραία
    Saakashvili - Εβραίος πρόεδρος της Γεωργίας
    Frattini – Εβραίος υπουργός εξωτερικών της Ιταλίας
    Berlusconi - Ιταλός πρωθυπουργός, πρώην μέλος της στοάς P2 & μέλος με το Veltroni του Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας
    http://blog.sme.sk/diskusie/1299557/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ηθελα να συγχαρω τον Βρετανο πρωθυπουργο , για αυτην του ,την πρωτοβουλια και θα επρεπε συνεχιζοντας αυτην την αξιεπενη προσπαθεια του την αλλη βδομαδα να ηγηθει μιας νεας πρωτοβουλιας ,κατα την οποια οποιος δηλωνει σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου ανθελληνικά συναισθηματα ,να φυλακιζεται και να δημευεται η περιουσια του προς οφελος του ελληνικου δημοσιου , οποιος αμφισβητει την γενοκτονια του Μικρασιατικου και του Ποντιακού Ελληνισμου να τον φτυνουν δημοσια και τελος οποιος αμφισβητει μερος ή τμημα τις Ελληνικης επικρατειας να τον παλουκώνουν πριν τον εκτελέσουν .
    Ειμαι σιγουρος οτι ο κ. (λεμε τωρα) Brown θα εισακουσει το αιτημα μου .για τι πανω απο ολα ειναι τζεντλεμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον Μπράουν. Και άν είναι αλήθεια ότι είναι Εβραίος (πολύ απίθανο), μπράβο του και πάλι που είναι πρωθυπουργός.

    Να δούμε όμως τι θα κάνει με τους Ισλαμιστές τρομοκράτες που εχουν γεμίσει την κακόμοιρη Αγγλία.

    Φιλικά
    Ισραελμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive