Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΩΡΑ 15:10μμ Σε έκτακτο δελτίο ο εκπόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι η αστυνομία, δεν είδε , δεν άκουσε, δεν ξέρει τίποτα πάνω απο αυτά που έχουν δημοσιεύσει τα blogs απο το πρωί.
Παρακάλεσε δε τους απαγωγείς, να σεβαστούν την επιβαρυμένη υγεία του απαχθέντος.
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΣ κ. ΣΤΑΘΗ μας.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 12/1/09

2 σχόλια:

  1. Κάτσε ρε, χθες έδερνες γριούλες και σήμερα παρακαλάς για τον εφοπλιστή? Καλό νούμερο είσαι και του λόγου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 6 Δεκεμβριου 2008,λιγες ωρες πριν ξεσπασουν τα "Δεκεμβριανα 2008",γραφαμε το παρακατω κειμενο με αφορμη την απαγωγη του γιατρου στη Βαρη.Δυστυχως η τυχη του γιατρου ειναι ακομα αγνωστη και σημερα ειχαμε αλλη μια απαγωγη! "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!
    Με αφορμη το τελευταιο γεγονος εγκληματικοτητας στην Ελλαδα,(την εισβολη στο σπιτι του γιατρου στη Βαρη,την απαγωγη του,τη ληστεια και το καψιμο των αυτοκινητων του),πρεπει επιτελους να συγκινηθει η ευνομουμενη πολιτεια μας και να κανει κατι ωστε να διασφαλιστει η ζωη και η περιουσια των υπηκοων της.
    Γράφει ο:"Ζeidoron"
    Απο το 1992,που καλως η κακως ανοιξαν τα συνορα,μαζι με τους καλους εχουν ερθει κι ανθρωποι που ο λαος μας τους ονομαζει "καθε καρυδιας καρυδι".
    Μαζι με τους εγχωριους λοιπον κακοποιους αρχισαν το πανηγυρι.
    Με την παροδο των χρονων η εγκληματικοτητα αυξανονταν με γεωμετρικη προοδο.
    Εχουμε φτασει στο σημειο να κλειδαμπαρονομαστε απο νωρις στα σπιτια μας,ναχουμε βαλει διπλα και τριπλα λουκετα ακομα και στις μπαλκονοπορτες κι ομως να μην αισθανομαστε ασφαλεις.
    Η κυβερνηση απεναντι στην εξαρση της εγκληματικοτητας αντεδρασε καταργοντας το Υπουργειο δημοσιας ταξης,αφηνοντας την ασφαλεια των πολιτων στο ελεος του Θεου και στις καλες προθεσεις των κακοποιων.
    Μηπως πρεπει να ξανασυσταθει το Υπουργειο δημοσιας ταξης;
    Να οργανωθει καταλληλα,να εξοπλιστει η Αστυνομια με τα τελευταια μεσα που παρεχει η συγχρονη τεχνολογια,να επανδρωθει με αξια και ικανα στελεχη και ταυτοχρονα να αποσυρθουν πολλοι αστυνομικοι απο την φρουρα διαφορων "επιφανων" και ν'αρχισουν να οργωνουν τους δρομους στις πολεις και στην υπαιθρο.
    Οι μεγαλυτεροι απο εμας θυμουνται καποιες αλλες εποχες που ολοι θελουμε να ξεχασουμε.
    Μιλαω για την εποχη της δικτατοριας, τοτε που η Χωροφυλακη και η Αστυνομια πολεως με πολυ λιγοτερα μεσα απ'οσα διαθετει σημερα,χωρις καμερες και λοιπα ηλεκτρονικα βοηθηματα, συνελαμβανε εν ριπη οφθαλμου οποιον σκεφτοταν να βηξει,οχι να παρανομησει.
    Θα θυμαστε βεβαια οτι οι πορτες των σπιτιων ηταν ξεκλειδωτες.
    Προς Θεου δεν ειμαι νοσταλγος της επταετιας.
    Θελω μονο να τονισω το βαθμο ασφαλειας που αισθανοταν ο απλος πολιτης σε σχεση με το φοβο που εχει ο καθενας μας σημερα οτι απο στιγμη σε στιγμη μπορει να πεσει θυμα ληστειας.
    Το παλιο ανεκδοτο που ελεγε θα γινουμε Σικαγο,δυστυχως ειναι πια πραγματικοτητα.
    Σε καθε γωνια παραμονευει ο κινδυνος επιθεσης κακοποιων.
    Οσο ειναι ακομα καιρος κυριοι αφηστε κατα μερος την ανασυγκροτηση του Κρατους,οπου αποτυχατε παταγωδως, κι ανασυγκροτηστε τουλαχιστον τον τομεα της Δημοσιας Ταξης και Ασφαλειας.
    Να μπορουμε να περπαταμε,να δουλευουμε και να κοιμομαστε χωρις φοβο.
    Το δικαιουμαστε βρε αδερφε!"
    αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 6/12/08
    στις 7:15:00 πμ 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση Ετικέτες ΑΠΑΓΩΓΗ ΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive