Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Για να δούμε. Είναι ο ΤΡΙΤΟΣ Υπουργός!! που του θέτουμε το θέμα. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ??

ΓΡΑΦΑΜΕ στον ... ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...
Κύριε ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, ΠΩΣ ανέχεσθε να σας εμπαίζει η "ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;"
Είναι η 3η !! επιστολή σας!, η πρώτη στις 28/03/08 με αρ.πρωτ. 33423 η Δεύτερη στίς 5/9/08 αρ.πρωτ.83661 (η τρίτη αυτή που αναρτούμε σήμερα) του ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτ.ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ πρός την "Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα", μέσα σε 1 χρόνο.ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ η "ανεξάρτητη" αυτή αρχή,ΑΓΝΟΕΙ & ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ τον Υπουργό ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! και δεν προβαίνει στίς ενέργειες που της συνιστά, ο ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ Υπουργός. Επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η καταγγελία αφορά γνωστό δημοσιογράφο και με δεδομένο ότι εχει υποβληθεί απο τις 8/2/07 !! με αριθ. πρωτ.1017 (δηλαδή πριν απο 20 ΜΗΝΕΣ ! ! )
ΡΩΤΑΜΕ: ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οι κ.κ. της ΑΡΧΗΣ; ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ο εν λόγω δημοσιογράφος; ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ; ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;
ΣΗΜ. Θα θέλαμε να γράψουμε ΑΚΟΜΑ περισσότερα, αλλά ΔΕΝ θα τους κάνουμε το χατήρι να πάμε ΕΜΕΙΣ -ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ- κατηγορούμενοι στο τέλος!!
αναρτηθηκε απο "αθεοφοβο" ΤΡΙΤΗ 2/12/08"
***********************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ελπίζουμε ο νέος Υπουργός κ. ΔΕΝΔΙΑΣ, να μην αρκεσθεί στο : "ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ" των προηγουμένων Υπουργών.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 12/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive