Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG??

ΤΟ ΨΑΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Zougla.gr ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ!!


ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008 - 21:43 (Σημειώστε την ώρα. Έτσι, για να μη "μας τη λένε" κάποιοι!!)


Ανυποψίαστα κορίτσια γυμνά στο internet9 Ιουλίου 2008, 20:47Μάνος Νιφλής
Φωτογραφίες με ημίγυμνα ανήλικα κορίτσια κυκλοφορούν «ελεύθερα» στο internet παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη δεκάδες καταγγελίες γονέων που βλέπουν τα παιδιά τους είτε να ανεβάζουν μόνα τους τέτοιες φωτογραφίες είτε κάποιοι να μοντάρουν τα πρόσωπα των παιδιών τους σε γυμνά σώματα.
Η Ελληνική Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος «σηκώνει τα χέρια ψηλά» μια και πρόκειται για σελίδες κυρίως της Αμερικής.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις φωτογραφίες που βρήκαμε σε συγκεκριμένη σελίδα όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ και να ανεβάσει όποια φωτογραφία θελήσει. Το πρόβλημα είναι ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ανήκουν σε 13χρονα ή 15χρονα κορίτσια που παρουσιάζονται με τα εσώρουχά τους ή εντελώς γυμνά.(Σημ.skeftomasteellhnika.gr ΕΜΕΙΣ δεν τις αναρτούμε)
Πολλοί είναι οι γονείς που απευθύνονται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κυρίως τηλεφωνικά, για να καταγγείλουν ότι το παιδί τους βρίσκεται στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρά τη θέλησή του και οι φωτογραφίες του είναι προϊόν μοντάζ. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις όπου ο ίδιος ο ανήλικος έχει «ανεβάσει» τις γυμνές φωτογραφίες του; Και εδώ δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να περιορίζει τη χρήση από ανήλικους.
Ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης μιλάει πλέον για διακίνηση πορνογραφικού υλικού μέσα από σελίδες που φαίνονται αθώες και δημιουργήθηκαν για την επικοινωνία ανθρώπων όλων των ηλικιών. Στη zougla.gr αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές αρχές προκειμένου να συνεννοηθούν με τις εταιρίες αυτών των σελίδων για να «κατέβουν» τέτοιες φωτογραφίες.


ΣΗΜ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Πολύ καλά κάνει το Zugla.gr και ανεβάζει το θέμα. ΕΧΩ 2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: 1) ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ.
2) ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ Ο κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, -(ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)
ΛΑΛΗΣΕΙ -απ όσα βλέπει- ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOG. ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΙΖΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΣΙ? ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ:
http://(έσβυσα τη Δ/νση για να μην τους κάνουμε και διαφήμιση. Αυτοί που πρέπει ... ας ρωτήσουν να τους πούμε)blogspot.com/ Και....... ψυχραιμία ε;

2 σχόλια:

  1. bravo re paidia pou asxoleiste me eva 8ema toso euais8nto. kavovika 8a eprepe va asxoln8oume oloi gia tn ry8mnsn vomologias kata tetoiwv kataka8iwv. omws aporrw giati para8etete to link? a8ela sas tous diafnmizete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To eyge akougetai ligo gia tnv tropopoinsn tou link alla sto lew m'oln mou tnv kardia.
    kwstas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive