Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

AYTOΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΘΑ ... "ΔΙΔΑΣΚΕΙ" ..ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ !! ΓΛΩΣΣΑ;

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "8:31 MM 0,2KB/s 32 Πάμε να δούμε μαζί περί τίνος ΚΤΗΝΟΥΣ πρόκειται... γιατί καθαιρέθηκε από την Ελληνική Εκκλησία και πως διαστρεβλώθηκε από τους προβοκάτορες Σκοπιανούς, η καθαίρεσή του... Γιατί o εφιάλτης, έρχεται από το παρελθόν... Και φοράει ράσα... την ίδια ώρα που πηδιέται και επιτρέπει την φωτογράφιση των ανωμαλιών του. Κι αυτόν τον ΑΝΩΜΑΛΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ... ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. Δεν είναι τυχαίο, που μετά από δεκαετίες "σιωπής", έπρεπε να ανέλθει στην εξουσία, ελέω ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ψηφοφόρων, μια διεστραμμένη ανώμαλη κουμμουνιστική κυβέρνηση, για να ξεπουλήσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Privacy" 

 Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎8:31 MM 3,3KB/s ا4# ot27.rssing.com Espresso ARSEAΣTI3 ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ME ΡΑΣΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και... περίεργα γούστα Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών (ΚΥΠ), δήλωσε: "E, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! Συνελήφθη να... έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ'αυτόν τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως'και μου λέει "εντάξει". Και του βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες" Πάντα στο πλευρό του σεβ. Νικοδήμου Τσαρκνιά η συνήγορος, δικηγόρος Αθηνών, Ιωάννα Κούρτοβικ. Privacy‎"‎

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive