Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Γεμάτο από τρωκτικά το Αδωνιστάν. 737.201,99 ευρώ σε εταιρεία «φάντασμα».

Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα...

Το πούμα παντός καιρού και επί παντός επιστητού Άδωνις Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε εταιρεία «φάντασμα». Η SWAT SDISS ΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι ήταν εταιρεία φάντασμα και θυγατρική μιας διαλυμένης προ καιρού κυπριακής εταιρείας, πήρε έγκριση για επιδότηση από το υπουργείο Ανάπτυξης....
Ο ντεμέκ πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, κατά δήλωσή του, υπήρξε στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014.
Ο Ντανιέλ Κολομπανί, όλως παραδόξως συνδέεται με την πρώην γραμματέα του Άδωνι Γεωργιάδη Βασιλεία Κατραβά. Τυχαίνει η Βασιλεία Κατραβά να είναι γενική γραμματέας σε ΜΚΟ με πρόεδρο τον Κολομπανί. Πρόκειται για το Ινστιτούτο «Η Εξέλιξη ατο οποίο περιγράφεται ως «μια Μη Κυβερνητική Ανεξάρτητη Οργάνωση με πολυεπίπεδη δράση στον χώρο της νεολαίας και των ευάλωτων ομάδων (μεταναστών, προσφύγων)».
Έλαμντε που η Βασιλεία Κατραβά απασχολείται και στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, ως συνεργάτιδα του Γενικού Γραμματέα. Έλαμντε που παραβρέθηκε και στη ΔΕΘ με δαπάνη του υπουργείου Ανάπτυξης. Αποζημιώθηκε μάλιστα για 4 μέρες εκτός έδρας με 150 ευρώ και μετακινήθηκε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο παίρνοντας και 50 ευρώ έξοδα μετακίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive