Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Είπατε κάτι; Ο κορυφαίος ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΣ Φάουτσι διπλασίασε την περιουσία του μέσα στην κορωνοχούντα

Θα ήταν ενδιαφέρον αν έβγαιναν ανάλογα στοιχεία και για τους εν Ελλάδι "ειδικούς".  Η καθαρή περιουσία του επικεφαλής ιατρού των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι αυξήθηκε στα 12,6 εκατομμύρια δολάρια το 2021, σχεδόν διπλάσια από τα 7,6 εκατομμύρια δολάρια το 2019.... αποκάλυψε την Παρασκευή η ομάδα παρακολούθησης OpenTheBooks, επικαλούμενη οικονομικές αποκαλύψεις που έλαβε από τον εργοδότη του Φάουτσι, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.  Ήδη ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση πριν από την πανδημία ως διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών, ο Fauci μείωσε έναν μισθό 456.000 δολαρίων το 2021 και 480.000 δολαρίων το 2022.   Ωστόσο, αυτός ο μισθός αντιπροσωπεύει μόνο ένα κλάσμα των χρημάτων που έβγαλε, ενώ οι πολιτικές του για τον Covid-19 (αυστηρά lockdown κ.α.) ώθησαν την οικονομία των ΗΠΑ σε ύφεση.  (scr)

1 σχόλιο:

  1. ΓΙ'ΑΥΤΌ ΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ
    ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΟΥΣΤ ΣΤΙ Η ΜΑΠΑ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΛΕΣ Ο ΤΑΔΕ Ε;

    ΚΙΑΝ...ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ; ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΡΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΊΑ ΛΈΕΙ...ΤΟ2013 ΛΈΕΙ...ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΊΖΝΑ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕ Κ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΆΝΕ.


    Κ ΤΩΡΑ ΛΈΕΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥΝΑΙ (ΝΑΙ ΑΥΤΌ)ΚΑΤΩ ΑΠΤΗΝ ΜΆΣΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΆΟΥΣΤ ΤΙ Κ ΤΡΏΝΕ ΚΑΡΓΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...ΤΟΥ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ.ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΛΈΩ,ΟΛΟ ΑΝΟΙΧΤΈΣ ΛΈΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΈΣ Κ ΤΟ ΈΔΕΙΞΕ ΛΈΕΙ...Κ ΤΟ ΦΑΓΑΝ ΑΜΑΣΙΤΑ ΛΕΕΙ...

    ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive