Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Άδωνις:«Η εκρηκτική ανάπτυξη της χώρας έφερε την ακρίβεια στα προΐόντα»

Θα είμαστε πρωταθλητές σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Μόνο που δεν πανηγύρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων που έχουν προκαλέσει ασφυξία στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές του Mega, ότι η αύξηση των τιμών στα προϊόντα είναι αναπόφευκτη λόγω της εκρηκτικής οικονομικής ανάπτυξης που έχει επιτευχθεί στη χώρα....Όπως είπε, η αύξηση των εξαγωγών που παρατηρείται με την ανάπτυξη της χώρας, η έλλειψη των προϊόντων λόγω της αύξησης των εξαγωγών αλλά και οι καλύτερες τιμές που παίρνουν οι παραγωγοί, έφεραν αύξηση στις τιμές των προϊόντων.Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ύφος χιλίων καρδιναλίων, είπε ότι «αυτά είναι βασικά οικονομικά» και επανέλαβε...

5 σχόλια:

  1. Μια χαρά είναι η βουλή για να βγάλει το παντεσπάνι του, αλλά βλέπω στην φωτογραφία το έχετε κάνει αναρχικό από κούνια(allstar). Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ; ΣΧΟΛΙΟ 12:40

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΚΑΛΩ.

    ΑΔΩΝΗΣ;ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΤΑΝ ΑΑΑ ΜΩΡΕ ΚΡΙΜΑΣ,ΝΑΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΆΔΩΝΙΣ; ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ(ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΙΠΑΜΕ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΧΑΙΔΩΝΙΣ ΧΑΙΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΈΤΟΙΑ,ΑΝΤΕΕΕ Η ΦΩΤΟ ΤΙ; ΔΗΛΑΔΗΣ...

    ΚΡΙΙΙΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive