Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Οι Δημοκρατικοί της Βιρτζίνια = GREECE αγωνίζονται για να αποκρύψουν από τους γονείς σχολικό υλικό σεξουαλικού περιεχομένου

Οι Δημοκρατικοί της Βιρτζίνια αγωνίζονται όχι μόνο για να διατηρήσουν το σεξουαλικό υλικό στα δημόσια σχολεία, αλλά και για να σκοτώσουν ένα νομοσχέδιο που θα απαιτούσε από τις σχολικές επιτροπές να ενημερώνουν τους γονείς για την εισαγωγή σεξουαλικού υλικού....

Διατηρώντας την ιδεολογία πίσω από την γκάφα του πρώην Δημοκρατικού Κυβερνήτη Terry McAuliffe, ο οποίος τελείωσε την προεκλογική του εκστρατεία λέγοντας: "Δεν νομίζω ότι οι γονείς πρέπει να λένε στα σχολεία τι πρέπει να διδάσκουν", η Πρόεδρος της Γερουσίας της Βιρτζίνια Louise Lucas (D) δήλωσε: "Όταν πρόκειται για το τι υπάρχει στη διδακτέα ύλη, αυτό πρέπει να αφήνεται στις σχολικές επιτροπές και στα συμβούλια εκπαίδευσης. Και αν ένας γονέας θέλει να εξαιρεθεί, νομίζω ότι θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό".

Το νομοσχέδιο που βρίσκεται ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης της Βιρτζίνια θα παρέχει μια οδό για "γονική συμμετοχή" και μια "εύλογη ευκαιρία για δημόσια σχόλια" σχετικά με το έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό που διατίθεται στις σχολικές βιβλιοθήκες, "υποχρεωτική προηγούμενη γραπτή γονική συγκατάθεση" προτού ένας μαθητής μπορεί να δανειστεί τέτοιο υλικό και "την απομάκρυνση από τη σχολική βιβλιοθήκη οποιουδήποτε τέτοιου έντυπου ή οπτικοακουστικού υλικού που θα μπορούσε να θεωρηθεί βίντεο ή υλικό περιποίησης".

Ενώ ο Λούκας υποσχέθηκε ένα "τείχος προστασίας" της Γερουσίας από τούβλα για τη ρεπουμπλικανική νομοθεσία, ο κυβερνήτης Γκλεν Γιάνγκκιν (R) δήλωσε: "Θέλω να δώσω στους γονείς το δικαίωμα να ενημερώνονται πριν το παιδί τους εκτεθεί σε υλικό σεξουαλικού περιεχομένου", ζητώντας από το νομοθετικό σώμα να του στείλει ένα παρόμοιο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2017 για την υπογραφή του.

Όπως ανέφερε το Breitbart News, ορισμένα ρητά υλικά που βρίσκουν το δρόμο τους στις σχολικές βιβλιοθήκες περιλαμβάνουν απεικονίσεις πορνογραφίας και παιδοφιλίας.

Τα δημόσια σχολεία της κομητείας Loudoun της Βιρτζίνια (LCPS) αφαίρεσαν το βιβλίο Gender Queer: A Memoir της Maia Kobabe για "σεξουαλικά ρητό" περιεχόμενο, δύο μήνες αφότου η γειτονική κομητεία Fairfax (FCPS) επανέφερε το πορνογραφικό και παιδοφιλικό βιβλίο στα σχολεία.

Ενώ η FCPS υποστηρίζει ότι το βιβλίο "δεν απεικονίζει ούτε περιγράφει την παιδοφιλία", η απεικόνιση παιδοφιλικών πράξεων φαίνεται ξεκάθαρα με μια γραφική απεικόνιση του Συμποσίου του Πλάτωνα, ενός σημαντικού φιλοσοφικού έργου αλλά και ενός χειρόγραφου γνωστού για την περιγραφή της παιδοφιλίας στην Αρχαία Ελλάδα, στο οποίο ένας γενειοφόρος άνδρας χαϊδεύει τα γεννητικά όργανα ενός αγοριού.

Το LCPS αποφάσισε να κρατήσει ένα άλλο εξίσου αμφιλεγόμενο βιβλίο, το Lawn Boy του Jonathan Evison, το οποίο επίσης "περιέχει γραφικές περιγραφές σεξ μεταξύ ανδρών και παιδιών". Το FCPS διατήρησε επίσης αυτό το βιβλίο στα ράφια του.

Η Αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Ερευνών της Parents Defending Education (PDE) Asra Nomani περιέγραψε μια σκηνή από το Lawn Boy:

"Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι άγγιξα το πουλί ενός άλλου άντρα; Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι του πήρα πίπα; Ήμουν 10 ετών, αλλά είναι αλήθεια. Πήρα πίπα από τον Doug Goebbels, τον κτηματομεσίτη, και αυτός πήρε πίπα και από τη δική μου". Ο "κτηματομεσίτης" ήταν ένας ενήλικας άντρας.

Οι Δημοκρατικοί στο Ρίτσμοντ, ωστόσο, εμφανίζονται αμετακίνητοι στην υπεράσπιση αυτών των βιβλίων και στην άρνηση της δυνατότητας των γονέων να ελέγξουν το υλικό πριν το δείξουν στα παιδιά τους.

https://www.breitbart.com/politics/2022/01/21/virginia-dems-fight-hide-sexually-explicit-school-materials-parents/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive