Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Πέθανε ο πλήρως εμβολιασμένος παιδίατρος Σταύρος Ξηρογιάννης στην Καλαμάτα! ΘΡΗΝΟΣ στην οικογένειά του

 

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ, Πέτρος Τατούλης. Έφυγε” σε ηλικία 75 ετών ο παιδίατρος Σταύρος Ξηρογιάννης, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό εδώ και ημέρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πλήρως εμβολιασμένος και μάλιστα δεν είχε υποκείμενο νόσημα....
Την είδηση έκανε γνωστή και ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός της ΝΔ, Πέτρος Τατούλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση: “Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του φίλου μου Σταύρου Ξηρογιάννη. Ο Σταύρος ήταν μέλος του συνδυασμού μας στις εκλογές του 2010, τιμήθηκε από τους Μεσσήνιους συμπολίτες μας και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος. Αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του και μοιράστηκε το όραμά μας για την Πελοπόννησο. Παιδίατρος με συνέπεια λόγων και πράξεων αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.


Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του φίλου μου Σταύρου Ξηρογιάννη. Ο Σταύρος ήταν μέλος του συνδυασμού μας στις εκλογές του 2010, τιμήθηκε από τους Μεσσήνιους συμπολίτες μας και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος. Αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του και μοιράστηκε το όραμά μας για την Πελοπόννησο. Παιδίατρος με συνέπεια λόγων και πράξεων αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive