Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Το είχε πει καθαρά ο ΟΦΙΚΙΑΛΙΟΣ Σωτήρης - σώσε μας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΪΟΥΣ ΕΜΕΙΣ .. ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ

Συλλεκτικό βίντεο... Η φερόμενη ως πανδημία της νόσου του κορονοϊού 2019 (COVID-19) αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη Ουχάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουπέι της Κίνας, τον Δεκέμβριο του 2019.  Φαίνεται όμως , από τις δηλώσεις του, πως ο καθηγητής και λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας είχε προβλέψει τον κορωνοϊό από τον Σεπτέμβρη του 2019....

«Περίπου κάθε 30 χρόνια έχουμε μια πανδημία γρίπης, φυσικά το μεσοδιάστημα διαφέρει, άρα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχουμε μια πανδημία γρίπης μέσα στον 21ο αιώνα».Αυτό είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο CNN Greece, ο Σωτήρης Τσιόδρας, τον Σεπτέμβριο του 2019.... «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο», είχε τονίσει ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, λέγοντας και το εξής:  «Από ένα δίκτυο 100 εργαστηρίων γίνεται, σε παγκόσμιο επίπεδο, επιτήρηση των στελεχών γρίπης, ώστε να εντοπίσουμε τυχόν μεταβολές και να κατασκευάσουμε ιούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να παρασκευαστούν αποτελεσματικά εμβόλια».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive