Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ. Της Μαίρης Καρά

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Από την εποχή των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα… πλανιόταν η απορία, πως θα αντέξουν οι Έλληνες την Υποταγή στις απαιτήσεις των Διεθνιστών τοκογλύφων. Μετά δέκα χρόνια Κατοχής η υπομονή εξαντλείται και στους πιο υπομονετικούς, κάτω από την ψυχολογική πίεση που δέχονται.... Οι εχθροί μας δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα στον ανελέητο πόλεμο που μας κήρυξαν. Έναν ψυχοφθόρο οικονομικό πόλεμο, με απώτερο σκοπό την τελική καταστροφή της Χώρας και του Έθνους μας. 

Τώρα πια διαφαίνεται πως, όταν θα είμαστε ένα σωματικό και ψυχολογικό ράκος, οι απάνθρωποι εξουσιαστές λογαριάζουν να μας εκτελέσουν εν ψυχρώ, σαν άχρηστα αντικείμενα. Κι εμείς,  αντί να ξεσηκωθούμε σύσσωμοι εναντίον τους, τα δεχόμαστε όλα παθητικά. Δεν μάθαμε ακόμα πως η Ελευθερία δεν προσφέρεται, κατακτάται με Αγώνες. Ενώ ναι μεν θέλουμε να ελευθερωθούμε, δεν φροντίζουμε δε να φυτέψουμε τον σπόρο της Ανυπακοής, ώστε να «μυρίσουμε» το άρωμα της Ελευθερίας!

Κάποιοι σκεπτόμενοι πολίτες είχαν προβλέψει την διαφαινόμενη Γενοκτονία, γιατί γνώριζαν την φύση του θηρίου. Ο απλός λαός όμως είχε πλήρη άγνοια του κινδύνου, αποχαυνωμένος από την ψεύτικη καλοπέραση του στημένου Θεάτρου. Τότε ο εχθρός δεν ήταν ορατός, όπως ο Δράκος που εμφανιζόταν στα χωριά σπέρνοντας τον τρόμο. Ήταν ένας αόρατος κατακτητής, που εκτελούσε ύπουλα το σχέδιο εξόντωσής μας. Κι εμείς εν αγνοία των σχεδίων του, ελπίζαμε πως μπόρα ήταν… που όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά  έσπειρε τον Φόβο… Κι αντί να τον δαμάσουμε και να Αντι-δράσουμε, υποταχτήκαμε και ελπίζουμε σε άνωθεν σωτήριες Δυνάμεις…

Λυπούμαστε που εκφράζουμε τόσο οδυνηρά το δράμα μας,  μα δεν σωζόμαστε κρύβοντας το κεφάλι στην άμμο. Είμαστε σε μια Ιστορική στιγμή για το Έθνος και για το μέλλον μας και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Για να ρίξουμε την Αυλαία της Κατοχής και της Υποταγής, η μόνη μας ελπίδα είναι μια λαϊκή γενική και οργανωμένη σθεναρή Εξέγερση. Κι ας μην διαθέτουμε ένα "σχέδιο", γεννημένο από Σκέψεις και Ιδέες. Το σχέδιο θα ξεπηδήσει από το βαθύ μέρος της οντότητας μας, από έναν "αντιδραστήρα" άπειρης δύναμης που συλλογικά, σαν ένας χείμαρρος θα ανατιναχθεί και θα τιμωρήσει τα πολιτικά υποτακτικά της  Παγκόσμιας Δικτατορίας.

Πιστεύουμε πως η Σωτήρια εξέγερση έχει αρχίσει να γεννιέται στην ψυχή των πατριωτών Ελλήνων. Καθημερινά ακούμε να «ξυπνούν» από τον λήθαργο κι άλλοι πολίτες της δεινόπαθης πατρίδας μας. Αυτά που «βλέπαμε» διορατικά και πιστεύαμε, πως ο Έλληνας θα ξεσηκωθεί μόνο όταν ο κίνδυνος χτυπήσει την πόρτα του… τώρα τα «βλέπουμε» μπρος μας να συμβαίνουν. Η πλειοψηφία του λαού δεν αντέχει άλλο τα υποχρεωτικά μέτρα της υποτακτικής στη Νέα Τάξη Κυβέρνησης.

Ο αέρας της Ελευθερίας υποβόσκει. Από όλη την Επικράτεια κινήματα αντίδρασης ξεπηδούν και αγγίζουν όλο και πιο πολλούς Έλληνες. ¨Δεν πάει άλλο¨ φωνάζουν και προετοιμάζονται ψυχολογικά για Αντί-δραση. Το αισιόδοξο μήνυμα αφύπνισης ελήφθη και… εμπρός… ας ενεργοποιηθούμε επιτέλους κι ας δείξουμε, πως δεν είμαστε πρόβατα επί σφαγής, ας βγάλουμε τα φίμωτρα, ας αρνηθούμε το υποχρεωτικό μπόλιασμα, ας τρομοκρατήσουμε κι εμείς τους τρομοκράτες! 

Όταν ο Έλληνας θυμηθεί ποιος είναι και αγαπήσει το Έθνος και την Πατρίδα, τότε με μια "έφοδο αγάπης", συλλλογικά θα ξεπηδήσει ο "Μέγας Τιμωρός". Η Ανυπακοή ας γίνει το έναυσμα για την Απελευθέρωση. Το κύτταρο της Ελευθερίας πάντα κυριαρχούσε στην Ελληνική ψυχή κι έτσι πάντα δοξαζόταν η Ελλάδα. Ας το συνειδητοποιήσουμε δαμάζοντας τον ψεύτικο Φόβο, με τον οποίο θολώνουν την λογική  μας. Μόνο έτσι όλοι μαζί θα γίνουμε ΕΝΑΣ δυναμικός λαός, αποφασισμένος για Αγώνες. Μόνο έτσι θα νικήσουμε τον σατανικό Δράκο και θα ελευθερώσουμε τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Έτσι θα γράψουμε το νέο ΕΠΟΣ του 21ου ΑΙΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.