Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Θα τρελαθούμε εντελώς; Το είχαν πει απο το 2017 !! σε κινούμενα σχέδια το τι θα πάθει ο Kobe Bryant. ΔΕΙΤΕ τις ... συμπτώσεις στην τραγωδία,ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το είχαν "προβλέψει" απ το 2017 σε κινούμενα σχέδια το τι θα πάθει ΣΗΜΕΡΑ ο Kobe Bryant..


ΛεΜπρον: Η υπόκλιση του Κόμπι και τα ιδιαίτερα… “Mamba” παπούτσια!
Ο ΛεΜπρον είναι πλέον τρίτος κορυφαίος σκόρερ στο ΝΒΑ, με τον Κόμπι Μπράιαντ να αποθεώνει τον ”Βασιλιά”, ο οποίος τίμησε με τον δικό του τρόπο τον ”Black Mamba”!
Ο Μπλακ μαμπα υποκλιθηκε στον Λεμπρον μιας και του πηρε την θεση του τριτου καλυτερου σκορερ στο Νβα …ο Λεμπρον για να τον τιμησει εβαλε στα παπουτσια του το ονομα μπαμπα …με αυτο τον τροπο
Mamba για πάντα, 8/24 KB ..Mamba 4 life …. αλλα αν θες να το ακουσεις αλλιως ..ετσι οπως θελουν αλλοι να ακουστει τοτε σε κανει να σκεφτεσαι μετα το τραγικο συμβαν …!
..και ακουγεται μεσα, το 2017;;.. Ωωω ειναι ο Kobe Bryant.. απλα δωσε μου τα τροπαια και θα σε βγαλω εξω …!
Και ο ιδιος λεει …pass….paso ….οχι … ειναι ενα λογοπαιγνιο με το pass me και το pass …
Την ιδια στιγμη που εχασε το τροπαιο του τριτου και εβαλε ο αλλος στα παπουτσια του …4 life ….4 his life θα συμπληρωσουμε εμεις !..Επεσε και το ελικοπτερο με τα τροπαια του στο χερι που του τα ζηταει ο αλλος ;;!
Η οικογενεια του ομως τι εφταιγε ; .. Η μαυριλα δεν εχει οριο…!

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive