Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Μεταναστευτικό: Ισχυρή ροή 551 αλλοδαπών σε ένα 24ωρο στα νησιά

μετανάστες, πρόσφυγες
Στη διάσωση και περισυλλογή 162 λαθρομεταναστών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή σε πέντε διαφορετικά περιστατικά σε Αλεξανδρούπολη, Λέσβο, Χίο και Κω.... Διαβάστε περισσότερα »

1 σχόλιο:

  1. Αποβάσεις και στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησαν οι παράνομοι μετανάστες - Έφτασαν τη νύχτα με φουσκωτά!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/827933_apovaseis-kai-stin-alexandroypoli-xekinisan-oi-paranomoi (· → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντειο, αφιξεις στα νησια μας οπου μια βαρκα μετα την αλλη και διπλα διπλα φτανουν σε μια παραλια λες και βλεπεις ταινια και δεν υπαρχει ελληνικο κρατος υπο οποιαδηποτε μορφη πουθενα,μιλαμε για την απολυτη καταντια μιας χωρας που εχει στην ουσια καταργησει τα συνορα της ειτε ειναι χερσαια ειτε θαλασσια,η ελλαδα ζει το βιο-ιστορικο της τελος,η χωρα προδοθηκε ουσιαστικα απο τον ιδιο της τον λαο)

    ''Χωρίς κανένα έλεγχο αλλά κυριότερα και χωρίς καμία ελπίδα και προοπτική για να υπάρξει έστω και το παραμικρό βήμα για την ανάσχεση των καθημερινών εισβολών αλλοδαπών από τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας, συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία του «προσφυγικού».Μόνο σήμερα πάνω από 350 παράνομοι μετανάστες (λαθρομετανάστες κατά Α.Σαμαρά) μπήκαν στην χώρα από Λέσβο, Χίο, Σάμο και Αλεξανδρούπολη!
    Ειδικότερα το τελευταίο αποτελεί νέα οδό παράνομης εισόδου, σε μια περίοδο όπου η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα ασφάλειας και απειλών από την Τουρκία σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και κρίσιμη περιοχή όπως είναι ο νομός Έβρου.Οι 33 αλλοδαποί μάλιστα δεν δίστασαν να έρθουν, εν είδει καταδρομικής επιχείρησης το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προσεγγίζοντας την περιοχή Μάκρης με φουσκωτή λέμβο!Όλα αυτά ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος δηλώνει ότι θα «σφραγίσει» τον Έβρο από τους αλλοδαπούς!
    Μόνο όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος μη μπορώντας να αντέξει άλλο την ανεξέλεγκτη κατάσταση στον Έβρο ξέσπασε μιλώντας για χάος στο νομό, με τους αλλοδαπούς να κάνουν ότι θέλουν.«Κυκλοφορούν ελεύθερα, καίνε περιουσίες φτωχών ανθρώπων, έχουν γίνει περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους και μπαίνουν σε σπίτια όχι μόνο ακατοίκητα αλλά και με κόσμο μέσα, που τρομοκρατείται» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σουφλίου με την κυβέρνηση όμως για ακόμη μια φορά να είναι πλήρως αδιάφορη για την πρωτοφανή αυτή κατάσταση.
    Η κατάσταση διάλυσης που επικρατεί στο νομό Έβρου, με τους αλλοδαπούς να έρχονται από τα σύνορα και εσχάτως καταπλέοντας στο ίδιο το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στα νησιά σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο προβληματίζει αλλά επιπρόσθετα δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το ποιοι έχουν πάρει την απόφαση να αλλοιωθεί και να αλωθεί δημογραφικά αυτή η χώρα η οποία σε 30 χρόνια θα μετρά 8 εκατ. Ελλήνων εκ των οποίων ελάχιστοι θα είναι οι νέοι.

    ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ...8/12/2019...Συνολικά 8 βάρκες αποβίβασαν 305 λάθρο ....ΛΕΣΒΟΣ...ΧΙΟΣ...ΣΑΜΟΣ
    https://twitter.com/stavroforos_/status/1203780027143335938?ref_src= ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive