Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

K.MΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Μήνυμα από την Αθήνα». «Αυτό είναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» και απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους επισημαίνει:

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης
«Δεν μπορεί μια χώρα της ΕΕ να διεκδικεί τα πλεονεκτήματα της ζώνης του Σένγκεν και να αρνείται ταυτόχρονα να μοιραστεί τα βάρη, όπως κάνουν ορισμένες χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις χώρες άφιξης όπως η Ελλάδα ως βολικούς χώρους «στάθμευσης» για πρόσφυγες και μετανάστες....
Είναι αυτό ευρωπαϊκή αλληλεγγύη; Όχι. Δεν θα το δεχτώ άλλο».

Παράλληλα καταγγέλλει την Τουρκία ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης το μεταναστευτικό για να αναγκάσει την Ευρώπη να κάνει παραχωρήσεις και τονίζει πως ο ίδιος ανέφερε στον Ταγίπ Ερντογαν ότι «δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται τους μετανάστες και τους πρόσφυγες αν θέλει να έχει σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα»
Στο σημείο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει θέμα παραβίασης της συμφωνίας Ε.Ε. Τουρκίας για το μεταναστευτικό αποκαλύπτοντας πως «τον τελευταίο καιρό, όταν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την τουρκική ακτοφυλακή και επισημαίνουμε ότι έφυγε μια βάρκα με μετανάστες από τις τουρκικές ακτές, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από πλευράς τους»

1 σχόλιο:

  1. πω πω μεγάλε! αυστηρό μήνυμα προς ευρώπη και τουρκία από τον εκπρόσωπο του μασονικού κόμματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive