Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία στο Χολαργό που «ξεσκέπασε» την «Επαναστατική Αυτοάμυνα»


Αποτέλεσμα εικόνας για Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία στο Χολαργό που «ξεσκέπασε» την «Επαναστατική Αυτοάμυνα»Το bloko.gr δημοσίευσε τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, όπου φαίνεται η δράση των διαρρηκτών από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Οι ληστές ακούγεται να είναι συντονισμένοι στη συχνότητα της αστυνομίας από το κέντρο επιχειρήσεων. Η ληστεία έγινε το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου και κυρίως ο κάλυκας με τα ίχνη αίματος πάνω του, ήταν που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στη μεγάλη επιχείρηση στην Αττική με στόχο την εξάρθρωση της οργάνωσης “Επαναστατική Αυτοάμυνα”....
Το καλάσνικοφ των δραστών εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει στο γόνατο τον έναν εκ των ληστών, τον 46χρονο σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο 41χρονος που έχει συλληφθεί και ο 46χρονος βγαίνουν από το πρακτορείο. Ο 41χρονος κρατά το καλάσνικοφ στο δεξί του χέρι και προπορεύεται. Τότε, ο 41χρονος προσπαθεί να δώσει το όπλο στον 46χρονο, αλλά τα χέρια τους χτυπάνε (!), το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει τον καταζητούμενο στο γόνατο! Σύμφωνα με το bloko.gr, κουτσαίνοντας, ο δεύτερος ληστής ακολουθεί τον συνεργό του, επιβιβάζονται στη μηχανή τους και απομακρύνονται από το σημείο. Η ληστεία στο Χολαργό και ο κάλυκας που άφησαν πίσω οι ληστές, οδήγησαν την Αντιτρομοκρατική έως τη γιάφκα της οργάνωσης, λίγα μέτρα μακριά. Εκεί βρέθηκε το οπλοστάσιο της “Επαναστατικής Αυτοάμυνας”, το οποίο είχε πρόσφατα μεταφερθεί από την πρώτη γιάφκα, στην Κυψέλη. Αυτόπτης μάρτυρας είχε περιγράψει τη στιγμή της ληστείας, το βράδυ της 21η Νοεμβρίου. Όπως δήλωσε, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, με τους δράστες να φτάνουν με μια μαύρη μηχανή, να βγάζουν από τον σάκο ένα καλάσνικοφ και να ληστεύουν το πρακτορείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive