Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Κάθε χρόνο οι Πακιστανοί της Κρήτης γιορτάζουν την γέννηση του Μωάμεθ.ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ. "Παίζει" αν κάνουμε κι ΕΜΕΙΣ το ίδιο τα Χριστούγεννα στο Πακιστάν;


Κάθε χρόνο οι Πακιστανοί της Κρήτης γιορτάζουν την γέννηση του Μωάμεθ. Όπως και άλλες χρονιές, έτσι και φέτος ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, για να φωνάξουν «Ο Θεός είναι μεγάλος»....
Η αστυνομία περιφρούρησε το θρησκευτικό συλλαλητήριο αλλά η παρουσία της ήταν διακριτική.  Χωρίς προβλήματα κύλησε η διαδικασία. Οι Πακιστανοί άλλωστε, ζουν και εργάζονται στην Κρήτη. Μιας που αναφερθήκαμε στο Πακιστάν αξίζει να θυμηθούμε ότι η Πολεμική Αεροπορία της χώρας, πρόσφατα παραβίασε δύο φορές τον Εθνικό μας Εναέριο Χώρο.  Στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλοί Πακιστανοί. Ειδικά στην Κρήτη, η παρουσία τους είναι ιδιαίτερα έντονη. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, απαίτησαν και απέκτησαν το δικαίωμα κάθε χρόνο να βγαίνουν στον δρόμο για να γιορτάζουν την γέννηση του Προφήτη Μωάμεθ.  Έτσι λοιπόν, οι κρητικοί αντίκρισαν τις παρακάτω εικόνες. Αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί:   
Σύντομα οι Μουσουλμάνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία μέσα στην Ελλάδα, οπότε είναι λογικό να αλλάξουν ορισμένες συνήθειες. Θα είναι απλή καθημερινότητα να ακούμε την φράση Αλλάχ Ακμπάρ (Ο Θεός είναι μεγάλος).  Αυτό ήδη συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Σουηδία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Σε πολλές περιπτώσεις ο νόμος της Σαρία (το μουσουλμανικό δίκαιο) υπερισχύει των Εθνικών νόμων.  Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!

2 σχόλια:

  1. παει και η κρητη που βουλιαζει στην κυριολεξια απο πακιστανους και αλλους λαθροεισβολεις
    εικονες αφελληνισμου που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας μας
    εικονες που εβλεπες απο το ισλαμαμπαντ μονο απο την τηλεοραση,τωρα ζωντανα σε ολη την χωρα(αναλογες εκδηλωσεις πραγματοποιηθηκαν σε ολη την επικρατεια),δειτε πως καταντησε η πατριδα μας με το να μετατρεπεται συνεχως σε μια λαθροχαβουζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο λαθροδημαρχος καμινης το ξεκινησε τα ιδια και επι λαθροδημαρχιας μπακογιαννη:

    Άτακτη υποχώρηση του Δ.Αθηναίων στα αιτήματα των αλλοδαπών: Άνοιξε ξανά το πακιστανικό σχολείο

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/822797_atakti-ypohorisi-toy-dathinaion-sta-aitimata-ton-allodapon

    ''Μετά από πιέσεις, η απόφαση του Δήμου για καθυστέρηση της λειτουργίας του σχολείου της πακιστανικής κοινότητας αναιρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, όταν και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ενέκρινε την έναρξη του σχολείου.Είχε προηγηθεί ένα μεγάλο κίνημα «αλληλεγγύης» όλες τις προηγούμενες μέρες, από τους γνωστούς «επαγγελματίες αλληλέγγυους» .Επίσης, σήμερα αντιρατσιστικές κινήσεις, οργανώσεις της αριστεράς και αλληλέγγυοι βρέθηκαν στο πλευρό της Πακιστανικής Κοινότητας που πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά την ώρα που το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε.
    Οι διοργανωτές είχαν στήσει συμβολικά θρανία και καρέκλες με παιδιά του σχολείου της Πακιστανικής Κοινότητας θέλοντας να επισημάνουν την άμεση αναγκαιότητα για επαναλειτουργία του σχολείου στο 144ο δημοτικό σχολείο Αθήνας.

    Για το θέμα μίλησε και ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος τόνισε ότι «η αλληλεγγύη νίκησε» και τόνισε ότι «παραμένει στο ακέραιο η ευθύνη του Δήμου Αθηναίων για την καθυστέρηση έναρξης του σχολείου», μεταξύ άλλων.
    «Η αλληλεγγύη νίκησε! Πριν από λίγο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων πήρε απόφαση για την έναρξη του σχολείου της πακιστανικής κοινότητας. Είχε προηγηθεί ένα μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης όλες τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα υπήρχε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Η Ανοιχτή Πόλη από την πρώτη στιγμή είχε στηρίξει το αίτημα λειτουργίας του σχολείου και πήρε μέρος σε όλες τις κινητοποιήσεις. Το δικαίωμα εκμάθησης της μητρικής γλώσσας αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και θα το υπερασπιστούμε. Μας προβληματίζει ιδιαίτερα ότι χρειάστηκε μια μεγάλη κινητοποίηση αλληλεγγύης για να πετύχουμε το αυτονόητο. Παραμένει στο ακέραιο η ευθύνη του Δήμου Αθηναίων για την καθυστέρηση έναρξης του σχολείου. Η λειτουργία του αποτελεί πλούτο για την πόλη μας. Αυτό τον πλούτο θα τον υπερασπιστούμε, κόντρα στον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία»''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive