Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ. ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ

tsitsi-aponomi-arthro
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του, μέχρι τον επόμενο, επικρατώντας μετά από ένα δραματικό αγώνα στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο.

Σαμπάνιες και πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια (βίντεο)...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

tsi_samb


Δείτε ξανά ον τελευταίο πόντο του επικού τελικού που χάρισε τον τίτλο στον Τσιτσιπά...

THE NEW KING OF LONDON 👑

🇬🇷 @StefTsitsipas becomes the first Greek player to win the 🙌

🎥: @TennisTV
Στα 21 του χρόνια ο Έλληνας πρωταθλητής, στην παρθενική του συμμετοχή στην ετήσια σύναξη των κορυφαίων του παγκόσμιου τένις, άφησε τους πάντες πίσω του και κατέκτησε μία ακόμη κορυφή.  Μετά από μια επική μάχη που διήρκησε δύο ώρες και 35 λεπτά, ο Στέφανος βρήκε τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις να επικρατήσει με 2-1 του Ντόμινικ Τιμ, με τον Αυστριακό να προηγείται, να επιστρέφει στο τρίτο σετ, αλλά στο φινάλε να υποκλίνεται κι αυτός μπροστά στον Sir Stefano που ήταν ο μεγάλος νικητής στο φετινό ATP Finals!

Φρενίτιδα στο Twitter - Στην κορυφή των trends το χάσταγκ #Tsitsipas

Όλος ο κόσμος υποκλίνεται στο ταλέντο του 21χρονου τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος ξεσήκωσε κύμα ενθουσιασμού με τον θρίαμβό του: κατέκτησε τον τίτλο στο ATP Finals, νικώντας με 2-1 σετ (6-7, 6-2, 7-6) τον Ντομινίκ Τιμ.
«Βασιλιάς», «Μαέστρος» είναι ορισμένα μόνο από τα τιμητικά επίθετα που χρησιμοποιούν τα διεθνή ΜΜΕ για να περιγράψουν την κατάκτηση του Τσιτσιπά, ο οποίος έγινε ο νεότερος τροπαιούχος στην ιστορία. 













THE NEW KING OF LONDON 👑

🇬🇷 @StefTsitsipas becomes the first Greek player to win the 🙌

🎥: @TennisTV



From the first Greek qualifier to the first Greek winner of the ..

..at the first attempt! 🙌🇬🇷@StefTsitsipas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive