Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

22χρονος γύφτος άρπαξε 50 ευρώ από γυναίκα που είχε κάνει ανάληψη από ΑΤΜ

roma
Με θράσος ένας νεαρός γύφτος επιτέθηκε σε μια ανυποψίαστη γυναίκα, την στιγμή που έκανε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ μιας τράπεζας στο Μεσολόγγι. Ο δράστης καραδοκούσε σε μικρή απόσταση από το μηχάνημα...
και έδρασε αστραπιαία. Η άτυχη γυναίκα έκανε ανάληψη 50 ευρώ, αλλά μόλις το χαρτονόμισμα εμφανίστηκε στην υποδοχή του ΑΤΜ... ο 22χρονος πετάχτηκε ξαφνικά, το άρπαξε και το έβαλε στα πόδια! Το θύμα έβαλε τις φωνές και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις βάσει της περιγραφής που τους έδωσε.  Ο 22χρονος γύφτος εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί του έκαναν σωματική έρευνα, αλλά βρήκαν στην κατοχή του μόνο 35 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στην γυναίκα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive