Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Τραμπ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ

Τραμπ
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Τουρκίας για την επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» που διεξάγει η Άγκυρα στην βορειοανατολική Συρία.  Όπως αναφέρει σε δήλωση που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος...
θα υπογράψει σύντομα ένα εκτελεστικό διάταγμα για την επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα.  Ο Τραμπ δήλωσε ότι τερματίζει τις εμπορικές διαπραγματεύσεις με την τουρκική πλευρά και, παράλληλα, ανήγγειλε αύξηση έως και 50% στους αμερικανικούς δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα από την Τουρκία.  «Θα εκδώσω σύντομα ένα Εκτελεστικό Διάταγμα με το οποίο θα εγκρίνω την επιβολή κυρώσεων κατά τωρινών και παρελθοντικών αξιωματούχων της τουρκικής κυβέρνησης και κατά όποιων ατόμων συμβάλουν στις αποσταθεροποιητικές κινήσεις της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συρία. Οι δασμοί στον χάλυβα θα αυξηθούν στο 50%, επίπεδο στο οποίο ήταν πριν από τη μείωση του Μαΐου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταματήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις, που γίνονται από το υπουργείο Εμπορίου, για μία συμφωνία ύψους 100 δισεκατομμύριων δολαρίων με την Τουρκία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive