Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Δημήτρης Τζανακόπουλος – Έφη Αχτσιόγλου: Φορώντας λευκό μικροσκοπικό μπικίνι τύλιξε τα πόδια της γύρω του! Δείτε το «καυτό» τετ α τετ των πρ. υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ σε απόμερη παραλία της Κιμώλου! Αποκαλύψεις για το ειδύλλιο!(Φωτο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Τζανακόπουλος – Έφη Αχτσιόγλου
Λένε πως ο έρωτας, το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται. Στην περίπτωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου και της Εφης Αχτσιόγλου ισχύει σίγουρα το πρώτο. Η σχέση τους, αποτελεί φέτος το πιο δυνατό… gossip στα έδρανα της Βουλής....
  Οι δύο πρώην κορυφαίοι υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα και νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζουν όχι μόνο να μην κρύβουν αλλά και να απολαμβάνουν το ειδύλλιό τους, το οποίο έγινε γνωστό πριν μερικούς μήνες.  Τον περασμένο Αύγουστο, μόλις εβδομάδες μετά την οδυνηρή εκλογική ήττα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Εφη Αχτσιόγλου φρόντισαν να απαλύνουν τον (κομματικό) πόνο και να ασχοληθούν με τον έρωτά τους. Και ποιο μέρος είναι καλύτερο από ένα κυκλαδίτικο νησί; Απέφυγαν τα «κοσμικά» και επέλεξαν το ρομαντικό νησί της Κιμώλου το οποίο ανεβαίνει τουριστικά.  Εκεί, ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές. Σε μια παραλία με λίγο κόσμο και ακόμη λιγότερους «περίεργους» στις γύρω ξαπλώστρες.  Πιο διαχυτικός ο πρώην υπουργός Επικρατείας δεν μπορούσε να αποφύγει να κάτσει απέναντι από την αγαπημένη του στην ξαπλώστρα της παραλίας και να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση του. Εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές. Αρχικά φορούσε ένα μαύρο καφτάνι αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε στη φροντίδα του ήλιου μένοντας με το λευκό μπικίνι.      Οι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του ειδυλλίου λένε ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «της υποσχέθηκε τα πάντα» σε εκείνη την παραλία της Κιμώλου.  Ο έρωτας δεν ήταν καλοκαιρινός, όπως φαίνεται, αλλά συνεχίζεται. 



Οπως έγινε γνωστό, την περασμένη Τετάρτη, όταν η κυβέρνηση κατέθετε στη Βουλή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ψώνισε από κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου, δύο κοσμήματα στην αγαπημένη του. Ενα κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, επρόκειτο για ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων αξίας 219 ευρώ, (το οποίο με την έκπτωση κόστισε τελικά 175 ευρώ), και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 72 ευρώ.  Το ειδύλλιο Τζανακόπουλου-Αχτσιόγλου ήταν κρυφό στους περισσότερους (με εξαίρεση του μυημένους στην Κουμουνδούρου) μέχρι την προεκλογική περίοδο, οπότε η ίδια η Εφη Αχτσιόγλου παραδέχτηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως είναι σε σχέση μαζί του, καλώντας μάλιστα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να τον βοηθήσουν στη μάχη του σταυρού.


Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Τζανακόπουλος – Έφη Αχτσιόγλου: Φορώντας λευκό μικροσκοπικό μπικίνι τύλιξε τα πόδια της γύρω του! Δείτε το «καυτό» τετ α τετ των πρ. υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ σε απόμερη παραλία της Κιμώλου! Αποκαλύψεις για το κρυφό ειδύλλιο!(Φωτο)

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive