Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3. Μια ήττα κρίμα και άδικο

Φάση από το Ολυμπιακός - Μπάγερν
Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα ίσα την Μπάγερν, προηγήθηκε στο σκορ, έκανε ευκαιρίες, όμως οι Βαυαροί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει δις πήραν τη νίκη με 2-3....
Ψυχρά και υπολογιστικά, ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίποτα απόψε, καθώς ηττήθηκε με 2-3 από την Μπάγερν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Όμως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με το χειροκρότημα τους στο τέλος έδειξαν ότι αναγνώρισαν τη φοβερή προσπάθεια των παικτών. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί, αλλά οι Βαυαροί με τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, τον Λεβαντόφσκι, έκαναν το 1-3, με τον Γκιλιέρμε να διαμορφώνει το τελικό 2-3.
Η ελληνική ομάδα με εξαίρεση κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα έπαιξε πολύ καλά, με τους Τσιμίκα και Ποντένσε να ξεχωρίζουν, ενώ όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν το 100% απέναντι σε μια Μπάγερν που δεν ήταν σε καλή βραδιά, όμως ήταν αποτελεσματική και «επαγγελματική».
Δείτε ΕΔΩ το LIVE

Κρίμα για τον Ολυμπιακό το 1-1

Ο Ολυμπιακός παρά το νευρικό ξεκίνημα, όπου ευτυχώς τα λάθη δεν κόστισαν, ισορρόπησε γρήγορα και απάντησε με πρέσινγκ στο πρέσινγκ ψηλά των Βαυαρών. Ο Σα στο 13’ μπλόκαρε το σουτ του Κουτίνιο, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην πρώτη τους καλή φάση.
Στο 23’ ο Ποντένσε άλλαξε υποδειγματικά το παιχνίδι για τον Τσιμίκα, αυτός σέντραρε και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο έπαιζε καταπληκτικά στην άμυνα, αλλά λίγο έλλειψε στο 30’ να γίνει το 2-0. Ο Τσιμίκας σέντραρε από αριστερά και ο Ερνάντες με προβολή έστειλε την μπάλα στον Νόιερ, με την Μπάγερν να γλυτώνει το αυτογκόλ.
Δυστυχώς, από μια λάθος αντίδραση στην άμυνα έγινε το 1-1 στο 34’. Ο Σα έκανε φοβερή απόκρουση στο σουτ του Μίλερ, όμως στην επαναφορά ο Λεβαντόφσκι απέδειξε πόσο «killer» είναι κάνοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα πάντως με τον Κουτίνιο να χάνει το «άχαστο» στο 39’ από το ένα μέτρο.

Ο Ολυμπιακός ευκαιρίες, η Μπάγερν τα γκολ

Ο πολύ καλός Μασούρας στο 46’ με το που ξεκίνησε το β’ μέρος είχε μια καλή φάση με κεφαλιά, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά, κυνηγώντας το 2-1. Ο Κόβατς από την ανάπαυλα είχε βάλει τον Τολισό αντί του Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ στο 59’ έβαλε έναν καθαρόαιμο σέντερ μπακ (Μπόατενγκ) αντί του Ερνάντες που τραυματίστηκε.
Σε μια ανύποπτη στιγμή από ένα κόρνερ και μια αδράνεια στο 62’ ο Λεβαντόφσκι με προβολή έκανε το 1-2 «παγώνοντας» το γήπεδο στην πρώτη τελική της Μπάγερν στο ημίχρονο. Ο Μαρτίνς αποφάσισε να βγάλει ένα χαφ (Μπουχαλάκη) και να βάλει τον Λοβέρα με τη διάταξη να γίνεται 4-2-3-1. To ωραίο γκολ του Τολισό στο 75’ έκανε το 1-3, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην Μπάγερν.
Ο Μαρτίνς ρίσκαρε κι άλλο βάζοντας τον Γκερέρο κι εντολή για 4-4-2. Ο Γκιλιέρμε στο 79’ μείωσε σε 2-3, αφού η μπάλα κόντραρε και στον Τιάγκο, με το γήπεδο να παίρνει και πάλι τα πάνω του και να υπάρχουν άλλα δέκα λεπτά. Το ματς είχε πάρει άγρια ομορφιά, με το γήπεδο να είναι στο πόδι και τον Ποντένσε στο 88’ να έχει ευκαιρία για το 3-3 αλλά να τον σταματά ο Νόιερ. Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι, όμως στο τελευταίο σφύριγμα του Μακέλι ο κόσμος αντάμειψε τους παίκτες με ένα θερμό χειροκρότημα που το άξιζαν πέρα για πέρα.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (68’ Λοβέρα), Καμαρά (88’ Ρατζέλοβιτς), Γκιγέρμε, Ποντένσε, Μασούρας (79’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί
Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Παβάρ, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ (46’ Τολισό), Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Ερνάντες (59’ Μπόατενγκ), Γκνάμπρι, Μίλερ (86’ Πέρισιτς), Αλάμπα, Κίμιχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive