Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Σοκάρει η περιγραφή του μοτοσικλετιστή για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ο ουρανός “έβρεξε” άνθρωπο (VIDEO)

Θεσσαλονίκη
Προαίσθημα ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να του συμβεί είχε ο νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε χθες από πτώση αυτόχειρα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είπε ο ίδιος μιλώντας...
στην τηλεόραση του Alpha, μετά τη σύντομη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της πόλης, σημειώνοντας ότι πριν ένα μήνα είχε κόψει ταχύτητα οδηγώντας κάτω από μία γέφυρα με τη σκέψη ότι μπορούσε κάτι κακό να συμβεί.
Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ανδρας βρέθηκε στο κενό από την αερογέφυρα στην περιοχή Βούλγαρη Θεσσαλονίκης δίνοντας τέλος στη ζωή του και κατά την πτώση του, έπεσε πάνω τον νεαρό μοτοσικλετιστή ο οποίος κινούνταν στο οδόστρωμα τραυματίζοντάς τον.
Περιγράφοντας τις συνθήκες του συμβάντος, ο νεαρός οδηγός είπε ότι κατάφερε, μετά την πτώση του αυτόχειρα επάνω του, να μην περάσει σε άλλο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει μαζί με τη μηχανή του σχετικά ομαλά αποφεύγοντας έτσι να τραυματιστεί σοβαρά ή να προσκρούσει σε άλλα διερχόμενα οχήματα.


«Έβρεξε άνθρωπο. Πήγαινα στη Θεσσαλονίκη από ρεύμα της Χαλκιδικής και ουσιαστικά είδα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου, είδα ένα μαύρο πράγμα, από τα ρούχα του, να πέφτει στη μηχανή… Δεν μπορώ να πω με σιγουριά μήπως και με σημάδεψε. Δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive