Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Γνωρίστε τους ποδηλάτες αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO). Ρεπορτάζ: Κική Τσάνη

ποδηλάτεςΚάνουν… πετάλι και αντιμετωπίζουν το έγκλημα, ενώ παράλληλα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όποιον τις χρειαστεί. Είναι οι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες αστυνομικοί που κάνουν περιπολίες πάνω σε δύο ρόδες σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης....

Οι ποδηλάτες αστυνομικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Θεσσαλονίκη από τον Αύγουστο του 2015, ενώ θα τους βρει κανείς σε τουριστικά μέρη ή οπουδήποτε υπάρχει ποδηλατόδρομος!...

Η ομάδα αποτελείται από 4 ποδηλάτες που δραστηριοποιούνται όλο το χρόνο και όλες τις ώρες, προσφέροντας βοήθεια στους τουρίστες και γενικά σ’όποιον τη χρειάζεται, ενώ παρεμβαίνουν και σε περιστατικά ήπιας αστυνόμευσης όπως το παράνομο εμπόριο.
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων Θεσσαλονίκης, αστυνόμο Β’ Χρήστο Δημητρακόπουλο, σκοπός των ποδηλατών αστυνομικών είναι να προσφέρουν υπηρεσίες κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, δείχνοντας ένα πιο φιλικό πρόσωπο στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης. “Είναι πολύ σημαντικό οι τουρίστες να μη διστάσουν να ζητήσουν βοήθεια για το που βρίσκεται ένα αξιοθέατο, αλλά και οι πολίτες γενικά να αισθάνονται ασφάλεια, με αστυνομικούς που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους”, τονίζει ο κ. Δημητρακόπουλος. Παράλληλα προσθέτει πως οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, έχουν “αγκαλιάσει” τους ποδηλάτες αστυνομικούς, που είναι μάλιστα ιδιαίτερα φιλικοί, τα τέσσερα χρόνια που προσφέρουν τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες τους στην πόλη μας.
Όσο για το πως θα τους αναγνωρίσετε, είναι εύκολο. Θα τους δείτε να φοράνε την παρακάτω χαρακτηριστική στολή -αντίστοιχη είναι και χειμερινή- και φυσικά να φέρουν πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό που οφείλει να έχει ένας ποδηλάτης για την ασφάλειά του, με πρώτο και κυριότερο το κράνος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive