Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Θα αναγκάζουν τα παιδιά να τα τρώνε: Χαμός σε σχολείο μετά από πρωτοφανή απόφαση της Διεύθυνσης

Αυτά που συμβαίνουν μοιάζουν ψεύτικα, αλλά ΔΕΝ είναι. Γονείς στην Βρετανία ασκούν κριτική σε σχολείο της Οχφόρδης, επειδή απαγορεύει στα παιδιά να φέρνουν κολατσιό από το σπίτι και τους επιβάλλει χορτοφαγικό μενού...

Τοιουτοτρόπως, πολλά παιδιά γυρίζουν στο σπίτι πεινασμένα....
Πρόκειται για το σχολείο δευτεροβάθμιάς εκπαίδευσης «Swan School» στο Summertown της Οξφόρδης.
Υπάρχουν, όπως αναφέρεται, σνακ με κρέας ή ψάρι για τα διαλείμματα, αλλά τα γεύματα περιέχουν μόνο προϊόντα για χορτοφάγους, απαγορεύοντας τα πακεταρισμένα φαγητά από το σπίτι και έτσι τα παιδιά τρώνε μόνο αυτά που προσφέρονται εκεί, τα οποία δεν τους δίνουν πολλή ενέργεια, με συνέπεια να γυρίζουν σπίτι «πεινασμένα σαν λύκος», όπως σχολιάζουν τα ρεπορτάζ.
Οι γονείς καταγγέλλουν πως τα παιδιά γυρίζουν πίσω πεινασμένα, εξαιτίας της έλλειψης ποικιλίας στο προσφερόμενο σχολικό γεύμα.
Η διευθυντής του σχολείου, Kay Wood, δηλώνει χορτοφάγος και αναφέρει πως η κίνηση αυτή έχει «περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα».
Άραγε τα σχολικά γεύματα που προσφέρονται πλέον και σε ελληνικά σχολεία θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά να αποβάλλουν κρέας και ψάρι από το μενού, όπως το σχολείο της Οξφόρδης;
Θα προστεθούν στα σχολικά γεύματα κρεατόμαζες εργαστηρίου για το καλό του περιβάλλοντος;
Ερωτήσεις κάνουμε…
ΠΗΓΗ: BBC
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΗΓΗ: metro.co.uk,el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive