Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ALIMOS CLASSIC CAR SUNDAY. Xιλιάδες έκθαμβα μάτια για εκατοντάδες εκθαμβωτικά αυτοκίνητα. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Επικεφαλης ο δήμαρχος Αλίμου να οδηγεί (στοργικά δανεική από τον Νίκο) μια υπεροχή τυρκουάζ κάμπριο Chevy Bel Air...
Πλημμύρισε η θάλασσα χρώματα, καμπύλες, αυστηρές γωνίες, θηριώδη μοτέρ και κάτω από τον ήπιο αττικό ήλιο και το ευεργετικό αεράκι, χιλιάδες επισκέπτες αναστέναξαν με πόθο και πάθος για τα απίστευτα αυτοκίνητα που ούτε σε φωτογραφία δεν είχαν δει.
Το πρώτο Alimos Classic Car Sunday που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αλίμου, τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη είχε τη σφραγίδα της τελειότητας.
Ο ειδυλλιακός παραλιακός πεζόδρομος, ένα χαμογελαστό πλήθος, χαμένο ανάμεσα σε ιστορία και αεροδυναμική, παιδιά, μωρά, πέντε τουλάχιστον γενεές παθιασμένων, η απλώς περίεργων έφτιαξαν ένα σκηνικό αρμονίας που σπάνια επιτυγχάνεται.
Ηχεία σε όλο το μήκος του πεζόδρομου, έπαιζαν από νωρίς classic rock (η υπογραφή του Νίκου Μαστοράκη) και στη 1: 20 εμφανίστηκε και το πρώτο κομβοϊ, με επικεφαλης τον δήμαρχο Αλίμου να οδηγεί (στοργικά δανεική από τον Νίκο) μια υπεροχή τυρκουάζ κάμπριο Chevy Bel Air, που έμεινε και το πιο πολυφωτογραφημένο αυτοκίνητο της έκθεσης. Ακολούθησαν σε ρυθμούς πολυβόλου άλλα 133 αυτοκίνητα, που τοποθετήθηκαν αστραπιαία από τους συνεργάτες της ΦΙΛΠΑ στις θέσεις τους και μετά… έγινε χαμός.
Ο Μαστοράκης κυκλοφορούσε αδιάκοπα με ένα golf cart, βλέποντας μόνο χαμόγελα κι ακούγοντας μόνο “ευχαριστώ” από συμμετέχοντες και θεατές.
Το θερινό σινεμά είχε μετατραπεί σε τεράστιο κήπο με μαύρες ομπρέλες, για τους διοργανωτές και τους οδηγούς.
Ανάμεσά τους διακρίναμε και τον νιόπαντρο και νεοεκλεγέντα βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, να δίνει συνέντευξη στον Σκαϊ, όσο το κλασσικό του αυτοκίνητο (ένα χαριτωμένο VW Beetle) ξεκουραζόταν στο τέλος της μακρύτατης «ουράς».
Το πήγαινε-ελα στον πεζόδρομο και τα διάπλατα μάτια που δεν ήξεραν τι να πρωτοθαυμάσουν, τελείωσε στις 7: 30, οπότε οδηγοί και αρκετοί VIP καλεσμένοι (ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιαννης, οι βουλευτές της Ν. Δ. Σοφία Βουλτεψη, Διονύσης Χατζηδάκης, Βασίλης Σπανάκης, η Τόνια Αντωνίου του ΚΙΝΑΛ και άλλοι) έκλεισαν τη βραδυά με ένα ποτήρι κρασί και συγχαρητήρια στους διοργανωτές της πιο πρωτότυπης έκθεσης κλασσικών αυτοκίνητων που έγινε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive