Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Το ελευθερο ιντερνετ και ο πρασινος δρακος που ετρωγε φυστικια … ΒΙΝΤΕΟ

Μια φορα και εναν καιρο στον πλανητη γη εμφανιστηκε μια ευκαιρια , οι ανθρωποι μπορουσαν να συζητουν μεταξυ τους και να εχουν την ελευθερια του λογου τους παγκοσμια …! Τοτε για λιγα χρονια η πληροφορια μπορουσε να ειναι ελευθερη , εκει ειναι που ο πρασινος δρακος επαθε αναφυλαξια στα φυστικια και αρχισε να ξερναει ασυστολα …!...

Γρηγορο το παραμυθι και ανοητο , οσο ανοητη ειναι και η πεποιθηση των ανθρωπων πια οτι το ιντερνετ ειναι ενα μεσο ελευθεριας οπου μπορουν να συλλεξουν την οποια πληροφορια θελουν… !
Γιατι αυτο ειναι σημαντικο; ..Γιατι εισαι οτι σου εβαλαν μεσα σαν πληροφορια , εισαι η αποφαση σου η οποια καθε φορα την παιρνεις με βαση την γνωση που εχεις , αν καποιος σου εμφυτευει την γνωση που θελει τοτε εσυ δεν εισαι εσυ αλλα εισαι αυτο που θελει ο πρασινος δρακος ..!
Μπορει να μην εισαι φυστικι (αν και αυτο δεν ειναι σιγουρο) αλλα σιγουρα εισαι αυτο που σιχαινεται πλεον ο δρακος , ο ανθρωπος που αμφισβητει ειναι πλεον ενα σιχαμενο ον και πρεπει να ελεγχθει η πληροφορια που μπαινει μεσα του ..!
Στην εποχη της πληροφοριας , στην εποχη που η πληροφορια ειναι οπλο , ο αλγοριθμος αναζητησης της πληροφοριας μοιαζει με τον γεμιστηρα ενος αυτοματου πολεμικου οπλου …αν ο αλγοριθμος σου γεμιζει την γεμιστηρα με τζουφιες σφαιρες τοτε η πληροφορια σου και κατα επεκταση οι αποφασεις σου ειναι τζουφιες ..!
Αν οι αποφασεις σου ειναι τζουφιες τοτε εισαι υποχειριο ενος μεγαλυτερου οργανισμου διαδωσης της πληροφοριας , αν οι επιλογες σου μειωνονται σαν λυσεις …τοτε εισαι κατευθυνομενο φυστικι … !
Περιεργα τα λεω , ασυναρτητα , ειναι πολυ καλυτερα ομως να ειναι ασυναρτητα απο το να ειναι ελεγχομενα και φιλτραρισμενα … τουλαχιστον στην δικη μου γραφη που εχει πνευματικο αλγοριθμο δεν υπαρχει η στερηση στις επιλογες , η δικη μου γραφη αφηνει ελευθερο το πνευμα και την φαντασια …ειναι σαν ασπιρινη στο μικρο μυαλο του φυστικιου !
Ενας ακομα υπαλληλος της Google βγαινει και «σφυραει» οτι ο κολοσος διακινησης της πληροφοριας ειναι πλεον ενα μηχανημα κατασκευεις συνειδησεως … και μπορει αυτο να μην ενοχλει τα φυστικια αλλα θα επρεπε να τρομαζει τους ανθρωπους …!
Σημερα το 98% επιλεγει να ενημερωθει απο ιστοσελιδες που ο αλγοριθμος του πρασινου δρακου επιλεγει να τους φερνει σαν πρωτη αναζητηση οταν ψαχνουν μια πληροφορια τα φυστικια του …
Σημερα υπαρχουν πολλα φυστικια που λενε οτι μια σελιδα ειναι μεγαλη η οχι βαση το τι λενε τα μηχανακια του πρασινου δρακου ..!
Τελικα σε ενα παραμυθι με εναν πρασινο δρακο που εχει δυσανεξια στα φυστικια το ποιο σημαντικο πραγμα ειναι αν τα φυστικια ειναι αραπικα αιγινης η οχι … στο κατω κατω ειναι τοσο μεγαλη η βλακεια που μας δερνει και ο τροπος που αντιλαμβανομαστε αυτον τον θιασο που το να μιλησεις πλεον σοβαρα για τα αυτονοητα κατανταει βαρετο ..!
Τα λεω ετσι ρε αδερφε γιατι επρεπε να περασουν 5 χρονια για να βγει η αληθεια , τοσα χρονια τζαμπα χωρις να το εκμεταλευτουμε η να αντιδρασουμε γιατι απλα το ειπε ενα παραξενο φυστικι και ειναι γραφικο…ειναι αδικο για μενα συναδελφοι φυστικια …γιατι πρεπει να ακουσουμε μετα απο χρονια τον ιδιο τον πρασινο δρακο για να πιστεψουμε ;..Γιατι να πρεπει να το πει αυτος και οχι ενα απλο φυστικι; … Τοσα χρονια σπαταλη ..!
Μετα απο τοσα χρονια που το εχω εξηγησει ακουμε τωρα στα παγκοσμια νεα για μια νεα συνωμοσια … τους ακουμε να το λενε ειρωνικα .. για να κανουν τα υπολοιπα φυστικια να γελασουν … και να αποδομηθει αλλη μια αληθεια … ! Και ο πρασινος δρακος γελαει !
Βγαινω εδω και ενα μηνα με ντροπη μεσα μου επειδη ειμαι περηφανος ανθρωπος και ζηταω στηριξη με δωρεα επειδη δεν αντεχω αλλο τον πολεμο να τον πληρωσω μονος μου , σας εχω εξηγησει τι συμβαινει και οτι συντομα θα τελειωσουμε γιατι ο πρασινος δρακος εκλεισε την στροφιγγα και πληρωνει πλεον μονο οσους γονατισαν !!!.. Πληρωνει μονο οσους εδωσαν τον φυστικισιο κωλο τους για φυστικωμα … και οχι οσους δεν εσκυψαν !
Παγκοσμια ολα τα μεσα Εναλλακτικης πληροφορησης , ολα τα καναλια που ειναι αντι στην νεα ταξη πραγματων στηριζονται μονο στις δωρεες για να επιβιωσουν και ειναι απολυτα λογικο μιας και εκλεισαν την κανουλα παντου … !
Μαλλον στην Ελλαδα δεν θελουμε να το καταλαβουμε ποσο σημαντικο ειναι το εργο αυτων που δειχνουν την αλλη μερια του καθρεφτη , μαλλον στην Ελλαδα θελουμε τον πρασινο δρακο μας …!
Δεν θα τα παρω ποτε , αυτο το δικαωμα μου να πεσω ορθιος δεν θα μου το στερησουν απλα με εχει ενοχλησει παρα πολυ που για αλλη μια φορα σε ολα οσα εχω κανει … καταλαβα οτι ειμαι το μοναδικο φυστικι δον κιχωτης και εχω μετανοιωσει για παρα μα παρα πολλα ….!
Ας δουμε λοιπον το βιντεο με τον υπαλληλο που «σφυραει»… για οσο καιρο ακομα θα ειμαι εδω …
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive