Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στον Πόρο: Φωτογραφίες – σοκ από την ανάσυρση των θυμάτων του ελικοπτέρου – Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας οι νεκροί

Από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, ανασύρθηκαν τρεις σοροί ανδρών, δύο ρωσικής υπηκοότητας και μία ελληνικής, των επιβαινόντων του ελικοπτέρου.
Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλου αγνοουμένου.
Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι το ελικόπτερο είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από το Κρανίδι με ενδιάμεση στάση στο Γαλατά, προκειμένου να παραλάβει ένα άτομο και τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρεις λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.
Δείτε τις φωτογραφίες του Intimenews:
Το ιδιωτικό ελικόπτερο έκανε δρομολόγιο για αεροδρόμιο
Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο ήταν τύπου Agusta Α-109 και ανήκει στον επιχειρηματία Κ. Στέγγο ο οποίος το εκμισθώνει για εμπορική χρήση. Το ελικόπτερο το μίσθωσαν δύο Ρώσοι από το Γαλατά για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γαλατά Κώστα Καραγιάννη που μίλησε στο One ήταν τρεις οι επιβαίνοντες και δεν υπάρχουν επιζώντες.
Το ελικόπτερο ξεκίνησε από τον Γαλατά με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος. Ωστόσο χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο χειριστής να χάσει τον έλεγχο και το ελικόπτερο να καταλήξει στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive