Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια που φτάνουν και τα 20 μέτρα! Ενισχύονται οι άνεμοι τις επόμενες ώρες


Δύσκολη θα είναι η νύχτα στην Εύβοια με τη φωτιά να συνεχίζει να καίει τα πάντα στο διάβα της και τις προσπάθειες των πυροσβεστών να κάνουν ακόμη πιο δύσκολες οι συνεχείς αναζωπυρώσεις. Οι άνεμοι δεν είναι σύμμαχος στην προσπάθεια της πυροσβεστικής...
για κατάσβεση της φωτιάς στην Εύβοια καθώς μπορεί αυτή την ώρα να έχουν κοπάσει αρκετά όμως σύμφωνα με τα βραδινά προγνωστικά στοιχεία της Τρίτης 13/08 από το meteo, οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στις περιοχές όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια, κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη θα παρουσιάσουν ενίσχυση, με τις μέσες εντάσεις τους να ανέρχονται στα 4 μποφόρ και τις ριπές τους σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.  Η φωτιά στην Εύβοια καίει σε μια έκταση που φτάνει τα δέκα με έντεκα χιλιόμετρα και πλέον οι προσπάθειες των ανδρών της πυροσβεστικής προσπαθούν από το έδαφος να την ελέγξουν, ενώ οι εναέριες πτήσεις έχουν σταματήσει από τις πέντε το απόγευμα καθώς οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, έκανες επικίνδυνες τις πτήσεις και έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή των μελών των αεροσκαφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive