Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Θρίλερ στην Κρήτη: Το μοιραίο λάθος που πρόδωσε τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου


Η δολοφονία που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο αλλά και τα ξένα μέσα που ασχολούνται με την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου έχει ραγδαίες εξελίξεις κάθε μέρα! Ο δράστης όπως αποδεικνύεται έκανε το μοιραίο λάθος που τον πρόδωσε! Η Αστυνομία της Κρήτης βρίσκεται στα ίχνη του δολοφόνου!...
  Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, οι Αρχές συλλέγουν αρκετά στοιχεία και ο δράστης έκανε ένα μοιραίο λάθος: είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον τίτλο δημοσιεύματος της Daily Mail, «ίσως η αστυνομία να έχει ανιχνεύσει το σήμα του κινητού του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου».  Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα ελέγχονται τα σήματα των κινητών που χρησιμοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στην συγκεκριμένα περιοχή ενώ θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να γνώριζε καλά τον τόπο αφού λιγοστοί είναι εκείνοι που ήξεραν το δαιδαλώδες λαγούμι όπου εντοπίστηκε η άτυχη Σούζαν Ίτον.     Μάλιστα σταδιακά μπαίνουν στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ για την τελευταία διαδρομή που ακολούθησε η 60χρονη καθηγήτρια λίγο πριν το φρικτό θάνατό της αφού δύο αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι την είδαν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία στα Αφράτα. Όπως υποστηρίζει συνταξιούχος κηπουρός «την είδα και την αναγνώρισα από τις φωτογραφίες. Στους αστυνομικούς περιέγραψα ακριβώς τα ροζ και μωβ ρούχα που φορούσε. Περπατούσε γρήγορα κοντά σε μια γέφυρα και μια εκκλησία στο δρόμο έξω από το χωριό. Τη συνάντησα την ώρα που περπατούσα και πέρασε από δίπλα μου. Λυπάμαι για ό,τι της συνέβη». Το δεύτερο άτομο που υποστηρίζει ότι είδε την άτυχη 60χρονη ήταν ένας ηλικιωμένος ψαράς, ωστόσο στο σημείο κινήθηκε δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

1 σχόλιο:

  1. Εκανε ακομα 1 τραγικο λαθος ο μαλακας ο δραστης...Τουπεσε η ταυτοτητα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive